2789
چ کم از خونه ات عکس گرفتی بقیه حتی عکس کاسه توالتشم میزاره🙂انشالله فردا از ظرافت اینا بزار خیلی خوش ...

حمام و دستشویی ما یکی هستش شوهر من تو حموم بود دیگه نتونستم عکس بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گناه داشت شاید خواست دردل کنه بلد نبود حسش جطوری بیان کنه همه ریختن سرش اینجا سایت عمومی از هر قشری ...

قضاوت نیست شاید همون ادمی عکس جهیز گذاشت خیلی درد و رنج کشیده صرفا پولدار بودن یا خونه خوب خوشبختی نیست من خودم کمبود مالی ندارم نداشتم پدر مادرم جداشدن پس برم چشم هر کی مامان باباش باهم خوبن و در بیارم بگم قضاوتم نکنین  هر کی ب یه نح 

وی تو زندگی درد کشید یکی بی اولاد یکی فقر یکی شوهر معتاد یکی والدین بد یکی جدایی مادر پدر یکی مریضه....... 

برای هم ارزوی خوشبختی کنیم بگیم اول بقیه بعد خودمون مطمعن باش ب ارامش میرسیم اون خانم میگفت هر کی ببینم خوشبخته بلاک میکنم خب این خیلی غلطه تو جامعه پر ادمهه با قشر مختلفه دلیل نمیشه بگین اه میکشم یا تاوان پس میدین یادمون باشه مشکلات ما مشکل ماست نه بقیه همینطور ک مشکلات بقیه ب ما مربوط نمیشه 🌹🌹

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
اون تاپیک جهیزیه خواهرم خونه رویایی منه ولی خوب منی که خونه ندارم همشون برام رویایی هستن⁦:-|⁩

انشالله میخری منو شوهرم از خونه چهل متری ک اتاق خواب اینا نداشت شروع کردیم پارسال ی هفتاد متر خریدم انشالله سال بعد بزرگتر هیچ وقتم حسرت چیزی رو نخور

انشالله میخری منو شوهرم از خونه چهل متری ک اتاق خواب اینا نداشت شروع کردیم پارسال ی هفتاد متر خریدم ...

انشاالله⁦^_^⁩

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اون تاپیک جهیزیه خواهرم خونه رویایی منه ولی خوب منی که خونه ندارم همشون برام رویایی هستن⁦:-|⁩

رویاهاتو بزرگ کن واسه رویاهات بجنگ شاید زندگی تو واسه خیلیها رویا باشه هیچ وقت حسرت مال دنیا رو نخور مال زیاد از فقر دردش بیشتره  شاید یکی دوست داره خونش اجاره باشه ولی زندگیش پر ارامش باشه  ارزوی خوشبختی برای استارتر و خونه دارشدن شما 🌹

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
چطور؟😐

ی جا میگفت ما فقط سه تا خواهریم برادر نداریم بعد تایپکشو دیدم در باره برادر زادش میگفت میگفت مغازه داریم التیمور مشهد التیمور خونه شهر مشهده خیلیم جایی بدیه همش معتاد اینا بعد ی خونه گذاشته ک اینطور خانه اصلا تو بلوار سجاد مشهدم نیس 🙂

رویاهاتو بزرگ کن واسه رویاهات بجنگ شاید زندگی تو واسه خیلیها رویا باشه هیچ وقت حسرت مال دنیا رو نخور ...

ممنونم⁦:-*⁩

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا