2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست
عزیزم اولین پستم گفتم فقط ی سوال جواب میدم 

چرا جواب منو هیچ نمیدید؟کی باردار میشم جنسیتش چیه؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شما تا آخر همین سال بارداری،،، حس میکنم زیادی ناامیدی و زیادی فکر خیال الکی میکنی استرس نداشته باش ا ...

قربونت ممنون عزیزم. نا امید نیستم. ولی فکرم خیلی درگیرش هست درست میگی

خداجونم هزار مرتبه شکر❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رتبه خوبی داری سعی کن بیشتر تلاش. کنی 

کسی که دوسش ددارم دوسم داره؟ برمیگرده؟ اشتی داریم؟امشب زنگ میزنه یا پیام میده؟تااخر هفته اشتی میکنیم؟؟؟

شما تا آخر همین سال بارداری،،، حس میکنم زیادی ناامیدی و زیادی فکر خیال الکی میکنی استرس نداشته باش ا ...

واس منم میگی عزیزم

شاغل میشم یانه

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
جوابتو دادم ک عزیزم 

اینم بگو خوااااااهش میکنم 

کسی که دوسش ددارم دوسم داره؟ برمیگرده؟ اشتی داریم؟امشب زنگ میزنه یا پیام میده؟تااخر هفته اشتی میکنیم؟؟؟

دیگه سوال نمیپرسم فقط همینا

اوایل 1400 آدم خوبیه دودل نباش شک و تردید رو بزار کنار 

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

منم بگین😞

شوهرم امشب کارش درست میشه

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.