2777
2789
2790
2778
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من کی باردار میشم 

شش وعده 

شش هفته یا شش ماه 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
قیافه ات بی بی فیسه  اخلاقت هم کمی تندرو هستی ولی مهربان  زود رنجی  خوبی میکنی توق ...

من کی نامزد میکنم 

شوهر غریبه آشنا

کارش دولتی یا آزاد 

چطور آشنا میشیم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
دوسم داره؟ اشتی مکنیم؟امشب زنگ میزنه یا پیام میده؟

یه حس معمولی وتعهد بهت داره 

اون نمیاد سمتت خودت میری سمتش برا اشتی مثل همیشه

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
یه حس معمولی وتعهد بهت داره  اون نمیاد سمتت خودت میری سمتش برا اشتی مثل همیشه

مم بگو

دربارهی خصوصیاتم ؟

اون رشته ای رو که میخام میارم ؟

کی ازدواج میکنم ؟

کسی که دوسش دارم دوسم داره ؟

یه حس معمولی وتعهد بهت داره  اون نمیاد سمتت خودت میری سمتش برا اشتی مثل همیشه

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز