2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست
چیو عزیزم من متوجه نشدم ببخشید باز بپرسید

میشه بگین به نظرتون من کی و با چه کسی ازدواج میکنم ؟

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
آره عزیزم سالمه خیالت راحت  پسره ب نظرم

عزیز رضا قصدش چیه به خواهرم واسه من پیام داده؟حیله ای داره؟فک میکنم اسمش رضا باشه البته امروز پیام داده خیلی مشکوکه قصدش چیه؟کسی فرستادش جلو؟دنبال آتو هست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرت ما آشتی دارین؟دوسم داره اصلا؟یا جدا بشم بهتره برام

فکر جدایی نباش ب صلاحت نیست

صبور باش با صبوری برو جلو ایشالله مشکلتون حل میشه 

غرور رو بزارید کنار حرف بزنید باهم مشکلاتتونو حل کنید 

آره عزیزم سالمه خیالت راحت  پسره ب نظرم

عزیز رضا قصدش چیه به خواهرم واسه من پیام داده؟حیله ای داره؟فک میکنم اسمش رضا باشه البته امروز پیام داده خیلی مشکوکه قصدش چیه؟کسی فرستادش جلو؟دنبال آتو هست؟

شش وعده  شش هفته یا شش ماه

شوهرم چه جور ادمیه خوشبختم میکنه

خونه و ماشین کی میخریم

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
میشه منم بگید کی ازدواج میکنم شغلش چیه اینده ام خوبه؟؟

فکر جدایی نباش ب صلاحت نیست صبور باش با صبوری برو جلو ایشالله مشکلتون حل میشه  غرور رو بزارید ...

کی ازدواج میکنم با کی شغلش کار دار میشم؟کی؟

شهریور

دخترای شهریوری که دورو برم دیدم واقعا صادق و روراست آن. 

نکته سنج آن. خیلی هم دقیق آن. 

شوهراشون هم از خودشون خوش قیافه تره. 

در کل سازگار آن. خوب پول درمیارن. 

کلا پول رو هدر نمیدن. 

اهل غیبت و کلا جنگ و جدل نیستن. 

البته بعضی مواقع حرفاشون تلخه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز