miss_rama مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1020 عنوان بورس 212 بازدید | 19 پست به نظرتون سهم شستا خوبه نگه داریم یا بفروشیم يك تو مرا رنجاندي يك جهان شادم نكرد… 1399/05/25 | 17:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریییمییی عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 661 خوبه تا دوسه سال نگه دار برای همه انسانها خوشبختی بخوایم❤ برای همتون که امضای منو میخونین خوشبختی وآرامش میخوام❤.اگه امضاموخوندی میشه برای❤ خوشبختی❤ و❤آرامش دل ❤من دعاکنی ویه دونه صلوات بفرستی❤🙏🌹
کیوکوشین عضویت: 1395/06/30 تعداد پست: 2807 دوستان لطفا کسی که میدونه جواب بده ؟؟؟از چند جا شنیدم بورس وحشتناک میریزه ؟؟راسته یا نه؟؟ طلا چطور؟ خدایا شکرت ...
miss_rama مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1020 دوستان لطفا کسی که میدونه جواب بده ؟؟؟ از چند جا شنیدم بورس وحشتناک میریزه ؟؟راسته یا نه؟؟ ط ... منم شنیدم ریزش داره کم کم شروع میشه يك تو مرا رنجاندي يك جهان شادم نكرد…
مریییمییی عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 661 نه ریزشی درکار نیستیکم صبرکنید فردا پس فردا درست میشه نگران نباشین برای همه انسانها خوشبختی بخوایم❤ برای همتون که امضای منو میخونین خوشبختی وآرامش میخوام❤.اگه امضاموخوندی میشه برای❤ خوشبختی❤ و❤آرامش دل ❤من دعاکنی ویه دونه صلوات بفرستی❤🙏🌹
لیانااااا عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4043 نه ریزشی درکار نیست یکم صبرکنید فردا پس فردا درست میشه نگران نباشین فولاد چی کی خوب میشه عجب بیهوده تکراریست دنیااا
مریییمییی عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 661 فولاد چی کی خوب میشه فولادشاخص سازه تافولاد برنگرده بازار هم برنمیگرده فولاد مثبت شه بازارم مثبت میشه فردا به احتمال زیاد یاپس فردا برای همه انسانها خوشبختی بخوایم❤ برای همتون که امضای منو میخونین خوشبختی وآرامش میخوام❤.اگه امضاموخوندی میشه برای❤ خوشبختی❤ و❤آرامش دل ❤من دعاکنی ویه دونه صلوات بفرستی❤🙏🌹
لیانااااا عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4043 بچه ها این اصلاح الان چن وقته شروع شده؟ یکم بعد ازون روزی که سهام عدالتها آزاد شدن عجب بیهوده تکراریست دنیااا
لیانااااا عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4043 فولادشاخص سازه تافولاد برنگرده بازار هم برنمیگرده فولاد مثبت شه بازارم مثبت میشه فردا به احتمال زیاد ... خدا کنه زودتر خوب شه 😆 عجب بیهوده تکراریست دنیااا
لیانااااا عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4043 فولادشاخص سازه تافولاد برنگرده بازار هم برنمیگرده فولاد مثبت شه بازارم مثبت میشه فردا به احتمال زیاد ... من ثاخت رو گرفتم امروز به نظرت چطوره سهمش؟ عجب بیهوده تکراریست دنیااا
مریییمییی عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 661 من ثاخت رو گرفتم امروز به نظرت چطوره سهمش؟ ثاخت راجب چی هس من نمیشناسم اما اگه خودرویی باشه خوب نیست برای همه انسانها خوشبختی بخوایم❤ برای همتون که امضای منو میخونین خوشبختی وآرامش میخوام❤.اگه امضاموخوندی میشه برای❤ خوشبختی❤ و❤آرامش دل ❤من دعاکنی ویه دونه صلوات بفرستی❤🙏🌹