2777
2789
اهمیت نده . بارها این بحثا شده هیچ فایده ای نداره کسی که بخاطر سن بارداری خودشو بندازه تو منجلاب چی ...

اره. فهمیدم جهالت تمومی نداره. فقط از یه نسل به نسل بعد منتقل میشه.

دختر ۲۰ ساله ای که تفکراتش هنوز قدیمیه قطعا تحت ثاثیر بزرگتراشه و خودشم قراره مادر بشه و همونجوری تربیتش کنه.

برای همینه که جهالت بشر تمامی نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یزد خب معروفه به اینچیزا. که مادرا برای پسر زن انتخاب میکنن. و زود ازدواج میکنن. و البته امار طلاق ...

اسی یزد امار طلاق  از اخر اول بود  😂😂😂😂  از سال 90تا 97که من دیدم یزد اون ته ها بود نه اول 

ما ها بلند پرواز نیستیم ارزومون خوشبختیه نه فضولی تو زندگیه اینو اون بله شوهرم غول چراغه تو یه ماه ج ...

واقعا متاسفم برای این طرز تفکرت که فکر میکنی کسب درامد یه خانم و مستقل شدنش یعنی جون کندن 

میگن چشام سگ داره   
کل روانشناسا میگن ازدواج فقط بخاطر شرایط و محدویت ها و مشکلات خانوادگی بسیار اشتباست. و دلایل ازدواج ...

..نه اشتباه فهمیدید من دارم میگم یه عده هم هستن که واقعا ازدواج کردن براشون خیلی بهتر از مجردیه با این شرایط سخت..انا یه عده هم هستن بخاطر خودنمایی و پزو اینا هس ازدواج میکنن من میگم همه رو با یه چوب نزنید شاید واقعا اون دختر ۱۸ ساله هم دلش نمیخاسته اونموقعه ازدواج کنه اما بهتر از سوختن عمرش در کنار آدمای کوته فکر بوده ...در جواب اون دوستمونم منظورم امتحان کنکور بود پزشکی شیراز نزاشتن بره اگه اجازه دانشگاه رفتن و درس خوندن داشتیم که دیگه مشکلمون چی بود میگفتیم بعد دانشگاه آزادی داریم دیگه حداقل یا کسی که اجازه تا سر کوچه تنها رفتن نداره به نظرتون اجازه سرکار رفتن دیگه داره؟ 

اره. فهمیدم جهالت تمومی نداره. فقط از یه نسل به نسل بعد منتقل میشه. دختر ۲۰ ساله ای که تفکراتش هنوز ...

اینجور نیست به خدا دختری که سختی کشیده قطعا از همه چیش میزنه که دختر خودش اون سختیا رو نکشه من خودم که عقیدم همینه 

مگ ی دختر 16 ساله ک درک بالایی داره، ازدواج کرد، مشکلی داره؟!؟؟؟؟؟ 

دختر شونزده ساله هرچقدر هم درکش بالا باشه نمیتونه زندگی اداره کنه و از پس مشکلات بربیاد چون ۱۶سالشه

اگر ۱۶سالگی عاقل بود سن قانونی ۱۸سال نبود

۱۶ساله در حد خودش عاقله نه در حد زن کامل

اینو بفهمین

نه_به_کودک_شوهری# 😏😏😏

هرکس مخالفه بره دخترشو ۱۰ساله شوهر بده منم ریپلای نکنه

الان خوشی زیر دل من زده؟!!  دختری ک دکتری اورده، ینی لیسانس گرفتن؟! خب ایشون اگه انقدر استعداد ...

جوابتونو داخل پست قبلم دادم اتفاقا چرا مجبورش کردن تو سن ۱۶ عقد پسرداییش شد و به علتی که نمیخاست با زور جدا شدن اما متاسفانه افکار اطرافیان جوری وحشتناکه که حتی یه خاستگار عادی براش نمیره  😓

پز و خودنمایی با ازدواج؟؟ یعنی چی. یعنی کسی که ازدواج کنه پز داره🤔

نمیدونم آره هستن بعضیا که برا اینجور چیزا ازدواج کنن برا پول و خیلی چیزای دیگه ..من مخالف حرف شما نیستم درسته ازدواج تو سن بالاتر خیلی بهتره فقط دا م میگم بعضی افراد جامعه بعضی فرهنگا دخترو مجبور به اینکار میکنن

وای که چقدر این حرفتون فاجعه و جنسیت زدس‌. اون ادم خیلی اشتبااه کرده که دور مجردیشو میزنه و همه غلط ...

خب جواب اون خانومی که اینحرفو زد که آدم درست حسابی نمیاد دختر ۱۷ ۱۸ ساله بگیره همین بود دیگه ..یعنی الان شوهر من که مهندسه کارخونه داره و تا حالا از گل کمتر بهم نگفته آدم حسابی نیست ؟ 

اون دختر ک با ۱۳ سال  میخواست با دوستش ازدواج 

که پدرش اون بلا رو سرش اورد..

همه شعار میدادن عشق فلانه بمانه

همشون من بودم

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...