2777
2789
😂😂😂خب چرا خریدی اگه دوسش نداشتی

آخه گوشیمم خاکستریه بعد فروشنده هه گفت آره به گوشیت میاد و انگار اینو واسه گوشیت درست کردن و... خلاصه افتاد تو پاچم😬😂اوایلش میگفتم بهههه چه حالت گنگی داره و به مرور به خریتم پی بردم...! آخه قابم پیدا نمیشه به این آسونی واسه گوشی من🙄😐

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی. ما چرا زمین میخوریم؟ تا بلند شدن رو یاد بگیریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه گوشیمم خاکستریه بعد فروشنده هه گفت آره به گوشیت میاد و انگار اینو واسه گوشیت درست کردن و... خلاص ...

بلا نسبت😊

اتفاقا من دوست دارم قاب با گوشی خیلییی زیاد فرق داشته باشه یه چیز جدید باشه کلا نه اینکه هم رنگ و هم مدل این نظر منه

مگه گوشیت چیه که قاب پیدا نمیشه؟

بلا نسبت😊 اتفاقا من دوست دارم قاب با گوشی خیلییی زیاد فرق داشته باشه یه چیز جدید باشه کلا نه اینکه ...

😊💜

من اون موقع ست دوست داشتم ولی الان فهمیدم اگه بخوام ست کنم باید دنبال چیزای بابابزرگی بگردم😐

گوشیم هواوی y7 2017 عه دوساله همدممه😌😂ولی اگه بخوام قاب پیدا کنم باید برم بازار گوشی اصلی شهرمون که خب از منطقه ما خیلی دوره و الانم تو این کرونا.... 🙁

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی. ما چرا زمین میخوریم؟ تا بلند شدن رو یاد بگیریم....