2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست
اتفاقا تو فکرش بودم...😂  خوب شد گفتی ولی وقتی آزم منفی شده مراعاتشو نکردم انقد تکون تکون خور ...

منم بعد از اینکه آزم منفی بود خیلی رقصیدم و بپر بپر کردم تا پریود بشم. مال منم اگه باردار باشم و مونده باشه شیرپسره😉🙏🙏🙏💚💚💚⚘⚘⚘

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پریودنشم فکرکنم بایدبرم واژینال😰😰

چون منم پلی کیستیک بودم و حتی سایز دو تا تخمدانم بزرگتر از حد معمول بود ولی سونوگرافی اصلاااااا نشون نمیداد تا اینکه رفتم واژینال شدم و اینا رو فهمیدم

هر چند خداروشکر بدون دارو باردار شدم کاملا طبیعی

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
من سر دخترم با دو هفته تاخیر تو سنو هیچی ندید دکتر  گفت حتما مشکل داری  بعد از یه هفته خود ...

بنظرت منم ممکنه باردار باشم؟من ازمایش منفی شد سونوهم گفت هیچی نیست

ولی باید دوباره برم ی سونو جای دیگه ببینم چی شده

ترشحاتمم زیاده مث ترشحات بارداریه

سمت چپ تخمدان چپ هرزگاهی دردمیاد هرچند روزی یکبار بی سابقه بوده

[QUOTE=150815994]قبلش بی بیچک میزدی ببینی مثبته یا نه؟[/QUOTEسه تا زده بودم منفی بودن اتفاقا قرص هم ...

خدا حفظشون کنه عزیزم دعاکن منم باردارباشم ازمایشام اشتباه شده باشن

بی بی چک بزن نمخواد آزمایش بدی بازم صبر کن نری زعفران ونمیدانم چی چی بخوری

اتفاقا یکی از بستگان ما پنج دونه قرص اوومید ۵۰ خورد الان اصلا به فکرش نرسیده باردار باشه رازیانه خورد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما   
اتفاقا یکی از بستگان ما پنج دونه قرص اوومید ۵۰ خورد الان اصلا به فکرش نرسیده باردار باشه رازیانه خور ...

بچش چی شد سالم بود موند واسش؟؟اون ازمایش اینا منفی بود؟چطوری فهمیدبارداره؟

من بعد ۱۵ روز تاخیر  ازمایش دادم بتام ۸۵ بود و سنو هم گفت که هیچ ساک بارداری دیده نمیشه ولی بعد ...

واییییی منم دو قلو میخوااااام 😭😭

به سلامتی زایمان کنی گلم 💖💖

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
بچش چی شد سالم بود موند واسش؟؟اون ازمایش اینا منفی بود؟چطوری فهمیدبارداره؟

عزیزم امروز رازیانه خورد ماه قبلش قرص خورد هنوز معلوم نیست باردار باشه😂😂😂

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما   
ممنون عزیزم ایشاالله یه خوشکلشو بهت بده 

فدات گلم 😍

انشاالله 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
2790
2778
2791
2779
2792