2789
واقعا ؟ چرا متنفر ؟

تابستون و زمستون و عید و تعطیلات نداره.شیفت شب و شیفت در گردش داره .زندگی ادم مختل میشه .باهزاران ادم طلبکار با استرس زیاد باید روبه رو بشی .هزارتا بیماری قابل انتقال .ببین من ۶سال کار کردم والان به اینا رسیدم اولش عاشق کارم بودم الان نه برای یه مرهصی باید یه حا چند برابر جبران کنی از دماغت درمیارن .خیلی سخته .همکارای باسابقم واقعا فرسوده شدن .نخوابیدن شب باعث چروک وسیاهی دور چشم میشه .پوست خراب میشه کلا داغون میشه ادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق من پرستاره همش فکرم درگیرشه انقداوضاع مملکت خرابه..چندوقت پیش رییس بخشش بااینکه یه خانوم متاهل بود مزاحمش میشد اسکرین پیاماشو نشونم داد والی چقدر این زن بی پروابود عشق منم طوری جوابشو داد که آب شد ولی درکل میگه خیلی اوضاع بده میگه اصلایه کسایی میان بیمارستان دهنت وامیمونه راست میگه منم دیدم(این حرفام منظوری نداشتم به پرستارای عزیز فقط اوضاع مملکت رومیگم واین شغل پرحاشیه تره)همش میترسم بااینکه بهم وفاداریم بااینکه کوچیکترین حرکت ازش ندیدم که بهش شک کنم ولی میگم مگه یه پسرچقدرمیتونه جلوی نفس اماره ش روبگیره چون همه جور آدم بهشون مراجعه می‌کنه😔ماشیش سال همومیخوایم ولی خیلی موانع داریم همش میترسم منم دخترم باکره م هیچوقت نمیتونم نیازعشقموبرطرف کنم همیشه میترسم یکی ازاون زن ها خامش کنه درحالیکه بهش ایمان دارم😔واسمون دعاکنید دیگ فکرم هزارجامیره دیگه خسسسسستم😭😔

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

خیلی دیر فهمیدم که بهش علاقه دارم ولی چون دیپلم هنره نمیتونم کنکور بدم برای پرستاری .ولی رفتم کلاس های فوریتهای پزشکی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲