2777
2789
عنوان

پیشنهادتون برای محرم امسال چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 143 پست
کاری با کرونا ندارم اصلا،چرا زور میزنن که مردم حتما برای عزای امام حسین بریزن تو خیابون؟ چی بشه؟ چرا ...

سلام عزیزم

روضه های خونگی  که فوق العاده هستن

ما هنوز هم داریم این مراسم ها را

حرف که دیگه کرونا نمیذاره

اتفاقا برعکس. خیلی از نیازمندا اصلا نذری ای بهشون نمیرسه کسی بخواد کار خیر کنه، اسم و مشخصات اقشار ...

حرف شما هم صحیح کار خیلی نیکی این مدلی... ولی به نظرم محرم انقد غذا زیاد هست به همه میرسه چون نمیگن به فلانی بدیم به اون یکی نه اکثرا هیئت ها شام میدن بعدش مال امام حسین بود نمی‌گفت وای اگر بگیرم میگن فقیر خجالت زده شه چون همه میگرفتن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف شما هم صحیح کار خیلی نیکی این مدلی... ولی به نظرم محرم انقد غذا زیاد هست به همه میرسه چون نمیگن ...

حالا به نظر شما اگر همون هزینه کاملا به فقرا اختصاص پیدا کنه بهتره یا اینکه بخش کمیش به فقرا برسه؟

دیگه همه مون دیدیم که تو این صفای نذری، بیشتر از اینکه نیازمند باشه، کسایی هستن که خودشون کوچک ترین مشکل مالی ندارن

چرا خودمون و گول بزنیم؟ چرا بگیم رایگان می‌خونیم وقتی میدونیم همچین چیزی نی😐من غرض ورزی شخصی ندارم ...

حرف شما درباره کل مداحان نبود که شاهد مثال از سایر میارید..شما شخص محمود کریمی رو گفتید.به واسطه شغل و فعالیت و جایگاه همسرم حداقل از برنامه مداحان کشوری خبر دارم.همین محمود کریمی سالی چند ده میلیون و بلکه بیشتر به هیئات کمک میکنه،یا مبلغی که هدیه کردند رو میبخشه به هیئت..لزومی هم نداره اینجا گفته بشه برای همه

اما اگر حرف شما روی جامعه و قشر مداحان و ذاکرین هست....بله مداح داریم پنج سال پیش شبی ده میلیون میگرفت..همونطور که سخنرانی بود که اول شماره کارت میداد و بعد وارد مجلس میشد.کسی هم از این کار دفاع نمیکنه و سال ها پیش به عنوان آفات عزاداری بیان شد، کتابش هم چاپ و منتشر شد.

حرف من این بود بدون یقین صحبت نکنید، با پیش فرض هاو پیش فهم های ذهن، و قیاس باطل نظر ندید.امام علی گفتند حرفی بدون یقین مصداق دروغگوییه..

دیگه هر طور خودتون صلاح میدونید.

موفق باشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم روضه های خونگی  که فوق العاده هستن ما هنوز هم داریم این مراسم ها را حرف که دیگه ک ...

درسته، من حرفم با کسی بود که گفت اومدن مردم تو خیابون در محرم،نمایش قدرته

راستش فکرنمیکردم از امام حسین برای نشان دادن قدرت استفاده میکنن

چرا خودمون و گول بزنیم؟ چرا بگیم رایگان می‌خونیم وقتی میدونیم همچین چیزی نی😐من غرض ورزی شخصی ندارم ...

عزیزمن میدونی ک بعد از چندسال یا سرطلان حنجره میگرن یا تارای صوتیشون پاره میشه  خیلیم کارشون راحت نیس بعد ازده روز روزه یکماه نمیتونن حرف بزنن

یه عده سرشونو کردن تو برف و نمیخوان حقیقت رو قبول کنن به مسجد و ... که میرسه میگن مراجع گفتن فلان ...

شما برو  دیگه چرا انقدر حرص میخوری ؟! شما برو ایشالله عمر عزت خدا بهت بده و کرونام‌نگیری 

آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع) 

عزاداری عزاداریه حتما باید بریزیم بیرون طبل و داد و بیداد کنیم؟! ادم‌میشینه خونه روضه دانلود میکنه زیارت عاشورا میخونه ...برای یه سریا شده محل کسب درامد و ظاهر نمایی براشون.وگرنه مهم نیته 

آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع) 

سلام عزیزم 

امسالم عزاداری میکنیم ولی متفاوت با هرسال 

روضه خانوادگی( البته چند سالیه ک ب خاطر شرایط زندگیمون بیشتر ایام محرم همین شکلی بوده) 

شرکت تو هیئت آنلاین ( چند ساله انجامش میدم)

ان شاءلله اگر بشه خوندن قران و سیره اهل بیت ع بویژه امام حسین ع و یارانشون 

کاش امسال محرم بشود انچه ک باید بشود 

بشنوم با دل و جان هل من ناصرت را آقا

ببرم هر چ ک بسته است تن و جانم را 

بدوم، بدوم بی سر و بی پا و شوم قربانت 

التماس دعای خیر🙏⁦❤️⁩

گاهی سکوت بهترین کلام است
حرف شما درباره کل مداحان نبود که شاهد مثال از سایر میارید..شما شخص محمود کریمی رو گفتید.به واسطه شغل ...

باشه محمود کریمی خیر هفت تیر کشی به روی مردمم منم برا کله گنده ها من میخونم پول کلان هم من جیب میزنم دروغگو هم منم محمود کریمی فرشته آسمونی 😁 

تعصب# ی نباشیم واقع# گرا باشیم

نمیدونن ک خرج های هیتم همین نیازمندا میدن

هنگام سفرهای نوروزی، خرید سال نو، مراسمات تجملانه عقد و عروسی، خرید جهیزیه اشرافی، خرید کادوهای تولد با هزینه هنگفت و نامعقول، سفرهای تابستانه و خارجی  و.....و....و....که میشه الحمدلله نه نیازمندی وجود داره،نه مشکلی هست.ایران به طرز معجزه واری تبدیل شده به سوییس

اما ذی الحجه که موسم حج هست و محرم و صفر که ماه عزای شیعیان...یکدفعه فقیر و نیازمند گل میکنند یا از آسمان نازل میشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باشه محمود کریمی خیر هفت تیر کشی به روی مردمم منم برا کله گنده ها من میخونم پول کلان هم من جیب میزنم ...

همچنین سعی کنیم اصل مطلب رو بفهمیم....

کج_فهم# نباشیم...

منطق# بخوانیم و بدانیم