2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 34 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعدش هم یه نصیحت بهت میکنم حرفم رو گوش کن واقعا خواستگار هم داشتی واسه کسی تعریف نکن 

درست میگین خودم از پُز دادن و خالی بستن متنفرم

اما وقتی دوستام دور هم جمع میشن همه از خواستگاراشون حرف میزنن منم فقط نگاشون میکنم خوب ناراحت کننده س وقتیم ازم میپرسن نمیدونم چه جوابی بدم که نگن آخی عزیزم

یه آبان ماهی خاص😍😉

فقط ۲۰ سالته هاااااا😑😑😑😑😑😑

تا پارسال نوجوون بودی عزیزم

صبرکن یکم. امون بدهههه

الان تو این سن خواستگار ب چ دردت میخوره. موقعیت اجتماعیتو ببر بالا و درس بخون تا ادم حسابی بیاد سرراهت. بعدم کلا بازم میگم الان خیییلی زوده اما اگ قصد ازدواج داری ب دوستات نگو قصد ازدواج ندارم. ممکنه از طریق همون دوستات مخصوصا دوستای متاهلت یهو ی مورد خوب پیدا شه. رفت و امدتو با دوستای متاهلت بیشتر کن معمولا دخترا برا دوستای شوهرشون دوستشونو معرفی میکنن. اگ هم پرسیدن از خواستگار و سختت بود بگو اره دارم ولی هنوز اونیکه معیارامو داشته باشه و مرد زندگی باشه نیومده.. 

ولی الان بنظرم فقط حاااال کن ب این چیزا فک نکن ب موقش پیش میاد بچه ای هنوز عزیزم

فقط ۲۰ سالته هاااااا😑😑😑😑😑😑 تا پارسال نوجوون بودی عزیزم صبرکن یکم. امون بدهههه الان تو این س ...

مرسی از راهنماییتون❤🙏🌹

یه آبان ماهی خاص😍😉
درست میگین خودم از پُز دادن و خالی بستن متنفرم اما وقتی دوستام دور هم جمع میشن همه از خواستگاراشون ...

نه منظورم پز دادن نیست

خیلی از دخترا رو دیدم از خواستگاراشون تو جمع تعریف کردن چشم خوردن 

مرسی از راهنماییتون❤🙏🌹

قربونت عزیزم

کلا ارتباطتو هرچی بیشتر کنی. فعالیتاتو زیاد کنی تو محیط های مختلف حضور داشته باشی و باادمای جدید (حتی دختر) دوست بشی ادمای بیشتری میبیننت و میشناسنت و ممکنه معرفیت کنن.  کلا بنظرم اگ میخوای ازدواج خوبی داشته باشی و با طرفت خیلی تفاهم داشته باشی اول سعی کن خودتو بشناسی بگردی علاقه هاتو پیدا کنی مثلا رشته تحصیلی،  یاد گرفتن یه هنر، ورزش مث دوچرخه سواری کوهنوردی و.... و برو دنبالشون ک یاد بگیریشون . تو این محیطها امکان اینکه ادمای نزدیک ب دنیای خودتو پیدا کنی خیلی بیشتر میشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز