2777
2789
عنوان

اخ خدا دارم دق میکنم شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 29 پست

تاپیکای قبلیتو دیدم، چرا در مقابل خوشبختی خودت مقاومت میکنی! این چه حرفیه نمیخوام بچم تو سری خور شه، اشتباه مادر منو نکن بخاطر من یه زندگی بد و تحمل کرد ک هنوزم تمومی نداره مشکلاتشونو من خودمو مقصر میدونم، نمیدونم تو سری خوردن چیه ک بهونه میکنید ولی کاش منم میخوردم اینقدر اذیت شدنای مامانمو نمیدیدمچ

مرا عهدیست با شادی، كه شادى آن من باشد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جایی باید بحث وجدل رو تمومش کنید. فردا زنگ بزن ۱۴۸۰  مشاورای خوبی داره، ببین مشکلتون دقیقاً ...

قطعا تو تاپیک های قبلی هم بهش گفتن مشاوره 

ولی گوش نکرده 

انگاری در مورد یک چیز فانتزی صحبت میکنی 

بابا استارتر تو حتی ممکنه افسردگی پس از زایمان گرفته باشی 

چرا به داد خودت نمیرسی 

یک نگاه به تاپیک های خودت بنداز 

کی میخوای مشاوره بگیری و کی میخوای درست کنی وضع و حالت رو

دوست پسر هم نیست که بره

همسر هست 

اینقدر حرص نخور 

فردا صبح اول وقت زنگ بزن مشاوره بگیر و بعد هم زندگی خودت رو سامان بده 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
کاملاً درسته🌹🌹 منم گفتم شاید حضوری نتونه بره، تلفنی راحتتر باشه براش.

🍃🌼

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!