2777
2789
عنوان

همزاد چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 54 پست
بستگی ب چی داره خوب باشه یابد

بستگی داره همزادت مهربون باشه یا خبیث..وایه من مهربونه

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههههه دخمل خوبی ؟😚😗😚😗😚😗😍😍😍😄😄😄 کم میام ...نمیدونم جرا تگ نمیشم گاهی 

فداتممممم خلاصه ک خوشحالم دیدمت😍

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
همه همزاد دارن  یه جن از جنس خودت دقیقا عین خودت که همیشه همراهته ولی اینکه گفتن دلیل ازدواج. ...

جنس خودت چیه ؟ یا علی یعنی چی همیشه همراه ادمه ؟ کاری نداره باادم ؟

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
شبیه هست 🤐؟

دقیقا شبیه خودته همش اذیتت میکنه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
بستگی داره همزادت مهربون باشه یا خبیث..وایه من مهربونه

از کجا فهمیدی 🤐

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
عزیزم تو خواب خواب میبینی از ارتفاع میفتب حیوانات گربه سگ میبینی  یهو تو خواب میپری  بگو ...

من اره 😓 یه مدت هست یه عالمه خواب میبینم از این جور خواباهم اره وقتی بلند میشم خستم یا تو خواب میگن حرف میزنی

تو از کجا میدونی خب این خبیث یا مهربون بودنش ب چی بستگی داره

اگه اذیتت کنه یعنی بده ولی اگه هرجا رفتی خیر و برکت زیاد اونجا رفت مهربونه...اگه زیاد ترسیدی و اینا یعنی بده

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه
جنس خودت چیه ؟ یا علی یعنی چی همیشه همراه ادمه ؟ کاری نداره باادم ؟

یه جن دقیقا شبیه خودت 

همیشه و همه جا پیشته 

من تا الان نشنیدم که اذیت کنن 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
اگه اذیتت کنه یعنی بده ولی اگه هرجا رفتی خیر و برکت زیاد اونجا رفت مهربونه...اگه زیاد ترسیدی و اینا ...

یاعلی 🤐 از چی ترسیدم از اون ؟ یعنی خودشو نشون نمیده ؟

عزیزم تو خواب خواب میبینی از ارتفاع میفتب حیوانات گربه سگ میبینی  یهو تو خواب میپری  بگو ...

اره اين خواب ک از بلندي پرت ميشمو زياد ميبينم جوري ک مثلا اگ تو ماشين رو صندلي خابم ببره اين خابو ميبينم وهمون حين ازروصندلي ميفتم پايين

چند سال پيش يه نفر بم گفت ک همزاد داري و نميذاره هيچ جا ديده بشي و تو چشم همه بد ميشي اعتنا نکردم 

ولي تو اين چند سال هرکسي ک ازقصد خاستن ميادسمتم يهو بي دليل ول ميشع 

والان باز يه نفر ديک اين بحث ک همزاد دارمو بم گفته

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥