2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 29 پست

شاید بشه ولی سخته

تا  2 سال بیدار خوابی شبانه زیاد داری خواب درستی نداره

موقع شیر خوردن و پوشک کردن و.... کلی دردسر داره

دائم مریض میشن یا دلشون در می کنه و... دائما گریه می کنن

به 4 دست و پا بیوفته باید دائم حواست باشه به جایی نخورع چیزی نزاره دهنش و.... 

اگه الان هدفت مهم تره بچه نیار بچه کوچیک مسیولیت زیادی داره

She is everything I ever wanted.... 

با وجود بچه اگه کمکی دلسوزی نداشته باشی تا سوپری سرکوچه هم نمیشه بری چ برسه دانشگاهو..... من شهر غریبم از مادرم دورم وفقط به مادرم اعتماد دارم و به همین خاطر قید درس و کارو زدم و‌در مقطع لیسانس باهمه چی خداحافظی کردم الان پسرم 2/5سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بچه دارشو تا جووني و حوصله داري كي ميدونه پنج سال ديگه شرايط چطوريه ؟ بچه مهمترين ثمره ي زندگيته بچه دار شو البته اگه ميتوني اولويت زندگي قرارش بدي نه اينكه بيفته بعد از دانشگاه و شغل و...

بچه خیلی وقت و حوصله میخواد من فقط خانه دار هستم دخترم 8ماهشه باور میکنی اتاق خوابمون شده انباری لباس نمیرسم جمع کنم شب تاصبح 3بار بلند میشم شیر میدم بچه رو تو روز هم کار خونه و نهارو شام و کارای دخترم واقعا خسته میشم

واقعا چطوری میشه؟ بچه هاتون کوچیکن؟

سخت هست ولی میشه.یه دختر11ساله که فوق العاده تنبله یه دختر3سال ونیمه.همه کارهای خونه روخودم انجام میدم بدون کمکی.بیرون هم شاغلم تازه شروع کردم به درس خوندن میرم ترم 4

یکی رو میشناسم دوبار سقط کرده با قرص

عقلش کم بوده خداشفاش بده بعدشم هیمنجوری قرص نیمدن ماروکشتن تا دادن  با هزارتامدارکو شناسنامه و کفوتو مرض

جنینم قلب نداشت مرده بود خدایا بعد ۳سال انتظار  خیلی سخت بود برام😭😭😭
عقلش کم بوده خداشفاش بده بعدشم هیمنجوری قرص نیمدن ماروکشتن تا دادن  با هزارتامدارکو شناسنامه و ...

پارتی داره و پولداره با پول میشه همه کار کرد از اوناس که به کیف و میلش فکر میکنه جالبه حامله میشه قرص میخوره بعد میگه حالم بده

با افتخار فمینیستم😊
پارتی داره و پولداره با پول میشه همه کار کرد از اوناس که به کیف و میلش فکر میکنه جالبه حامله میشه قر ...

😐 مشکل عقلی داره اون خاک تو سر اونایی که با این چیزا پارتی بازی میکنن براش

😐 مشکل عقلی داره اون خاک تو سر اونایی که با این چیزا پارتی بازی میکنن براش

متاسفانه مملکت ما همین شده پارتی و پول چه برسه طرف هردوتاشو داشته باشی.(البته نمیشه قضاوتش کرد کارش اشتباه ک هست ولی چون دو تا بچه داره یکیشون ۲۰ سالشه خجالت میکشه.البته از زنه اصلا خوشم نمیاد فقط خوشگذرونه)

با افتخار فمینیستم😊