2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 81 پست
قیدشو نزنم چیکار کنم  بیشتر مسئله خودمم به نظرت به این زودی بخوام با کسی وارد رابطه بشم فشار ر ...

به نظرم یکم زوده حداقل یکی دو ماهی به خودت فرصت بده تا اونو فراموش کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری با همچین آدمایی میمونید ؟چرا؟

دوست بودیم قبلش

با همه چیش ساختم با نداری با اخلاقشش با خیلی چیزا چون دوستش داشتم ... 

اما اخرش اینجوری کرد باهام 

بعد پسرا میگن دخترا اهن پرستن دخترا بی وفا هستن دخترا فلانن ... اما خودشون لیاقت هیچیو ندارن واقعا 

دوست بودیم قبلش  با همه چیش ساختم با نداری با اخلاقشش با خیلی چیزا چون دوستش داشتم ...  ...

👍خب تو که میدونی لیاقت ندارن ،دیگه چرا ؟هر چیزی لیاقت میخواد واقعا

چرا باید تو دوستی با این چیزا میساختی ؟وقتی اینجوری بود ،ارزش نداشت که بمونی باهاش 

دور از جون ،درس بگیر و از این به بعد اینجوری نباش و برا خودت ارزش قائل باش 🌹همینطور همه دخترا و خود ...

بخدا اینا لیاقتشون  دختراییه که ازشون پول میکشن بعدم ولشون میکنن میرن یا یه روز  با اینان روز بعد با یکی دیگه 

بخدا لیاقتشون اینکه یکی بازیشون بده

بخدا اینا لیاقتشون  دختراییه که ازشون پول میکشن بعدم ولشون میکنن میرن یا یه روز  با اینان ...

خب پس تو که اینطوری نیستی ،لیاقتت و ندارن دیگه ... .پس چرا با کسایی باشی که لایقت نیستن ؟و خودتو صرف شون کنی؟ارزش دوست داشتن دارن؟اصن ارزش دارن ؟

خیلی سخته یه دختر قوی میخواد این چیزا که منطقی باشه نه مثل من احساساتی 

وااااا مگه دیوانه ای ؟

پسره هنوز نامزدین داره با اینو اون حال میکنه اونوقت انتظار داری بری سر خونه و زندگیت شبا با زن های دیگه نخوابه و تورو به هیچیش هم حساب نکنه؟!

داری به خودت ظلم بزرگی میکنی 

هرچه سریعتر نامزدی رو بهم بزن 

کم کم فراموش میکنی

بری زیر یه سقف با این مردک کثیف روزی هزار لار خودتو فحش میدی که ایکاش از رو احساسات تصمیم نمیگزفتم و به حرف ماها گوش میدادی

من موندم خانوادت چطوری بهم نزدن ان نامزدی رو ؟!

مگه بچه سر راهی هستی دختر؟

خودتو دست کم نگیر برای یه مرد آشغال و پست فطرت 

به خودت بها بده 

به آرامشت فکر کن که اگه با این ازدواج کنی هیچ ارامشی نداری باهاش،اصلا خودشو نداری که بخای باهاش و کنارش ارامش داشته باشی!!!!! 

خب پس تو که اینطوری نیستی ،لیاقتت و ندارن دیگه ... .پس چرا با کسایی باشی که لایقت نیستن ؟و خودتو صرف ...

هییی نه ولی خیلی کارا براش کردم  نمیدونی 

حتی پول بهش قرض دادم‌نمیاره پس بده میگه کدوم پول