2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 81 پست

دندون لقو باید بکشی بندازی دور عزیز جان عمر خودتو به خاطر یه پسر ابله هدر نده شاید همین خواستگار مرد زندگیت باشه اون داره خوش میگذرونه تو اینجا به فکرش

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیدشو بزن همیننن الان که هیچی جدی نشده  همچین ادمی ارزش نداره به ادمای جدید فکر کن

قیدشو نزنم چیکار کنم 

بیشتر مسئله خودمم به نظرت به این زودی بخوام با کسی وارد رابطه بشم فشار روحی بهم‌وارد نمیشه؟

قبول کن بیخیال این بابا شو پس فردا زیر یه سقفم رفتین لابد هر وقت دعواتون شد میره زن صیغه میکنه مردک

اونو که باید بیخیال شد بیشتر سوالم درمورد خودمه 

به نظرت فشار روحیی بیشتر بهم وارد نمیشه اینجوری 

ولش کن بلاکش کن بزار بیان و به یکی بگو یجوری به گوشش برسونن چه مرد چه زن از هرکس خوششون نیاد و یکی دیگه باهاشه حسودیش میشه خدارو چه دیدی شاید خواستگار مناسبی باشه دوسش داشته باشی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما   
اره هر ظلمی بتونه میکنه 

پس ولش کن😢😥😔😔

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
دندون لقو باید بکشی بندازی دور عزیز جان عمر خودتو به خاطر یه پسر ابله هدر نده شاید همین خواستگار مرد ...

اره پی دختر بازی و ... تازه به جز اون دختر با یکی دیگه هم هست اینو نگفتم 😔