2777
2789
عنوان

۱۲۴هزار صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 74 پست
۱۰۰ میفرستم گلم از خدا میخوام زندگی غرق خوشی و شادی بشه امشب تو نماز شبم ویژه دعات میکنم زندگیت بهشت ...

بابت اینکه تو نماز شبت به یادمی ازت واقعا ممنونم عزیزم. خیلی خوشحال شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم همه اینا رو هم خوندم.یکی از کاربرا خیلی محبت کرد برای سوره مزمل برام تایپیک زد بالای صدتا سوره ...

دعا جواب میده خدا دیر گیره ولی شیر گیره میدونی من انقدر هزار جور برا ازدواجم چله گرفتم ۳۳ سالمه ولی نمیخوام ناامید بشم انقدر در میزنم این خانه رو تا ببینم لطف صاحبخانه رو انقدر التماسش میکنه بده حاجتمو نمیدونی من چقدر دعا کردم بگم بهت تعجب میکنی 

چشم رو چشم از خدا میخوام سال بعد این موقع نی نیت تو بغلت باشه انقدر باهاش مشغول بشی وقت نکنی بیای نی ...

فدات بشم چقدر مهربونی ..‌ الهی آمین ..خدا اززبونت بشنوه ...اسمم رودابه هست ..الهی ک هرچی از خدا میخای بهت بده

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
دعا جواب میده خدا دیر گیره ولی شیر گیره میدونی من انقدر هزار جور برا ازدواجم چله گرفتم ۳۳ سالمه ولی ...

عزیزم قطعا همینطوره.ولی برای ازدواج فرق داره،قطعا هم بهش میرسی.ولی اینکه بدست میاری و از دست میدی خیلی سخته.ی جورایی آدمو نابود میکنه خسته شدم.ادم دره ذره زندگی میسازه یهو دیگه اون زندگی رو نداره.نمیدونی چه حالیم.هر روز حالم بدتر میشه که بهتر نمیشه.الان این نذرو تواناییشو نداشتم اما دست به هر کاری میزنم

دعا جواب میده خدا دیر گیره ولی شیر گیره میدونی من انقدر هزار جور برا ازدواجم چله گرفتم ۳۳ سالمه ولی ...

منم اگر دعاهامو بهت بگم اصلا اسم بعضیا رو نشنیدی ها. ولی الان دیگه بی حس شدم واقعا حتی دعا هم نمیتونم بکنم.راستی اسمم الهه هست

انشالله مامان رودابه مطمعنم امسال به حاجت دل میرسی مهربونم تو بهترین مامان میشی

فدات بشم 🤰🤲😘🤩🥰

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
عزیزم قطعا همینطوره.ولی برای ازدواج فرق داره،قطعا هم بهش میرسی.ولی اینکه بدست میاری و از دست میدی خی ...

شک نکن به حاجت دلت میرسی یه روز میگی مرسی خدا چقدر حالم عالیه و خوبه به همه ی اون چیزهایی که میخواستم رسیدم این حرفم یادت بمونه

منم اگر دعاهامو بهت بگم اصلا اسم بعضیا رو نشنیدی ها. ولی الان دیگه بی حس شدم واقعا حتی دعا هم نمیتون ...

میرسی مطمعن باش خدا که دروغ نمیگه خودش گفته دعای بندهاشو مستجاب میکنه مطمعنم به ارزوت میرسی شک نکن هم خودم هم خودت امسال میای تایپیک میزنی مثل روز برام روشنه

میرسی مطمعن باش خدا که دروغ نمیگه خودش گفته دعای بندهاشو مستجاب میکنه مطمعنم به ارزوت میرسی شک نکن ه ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.تو که اینقدر با ایمانی برام همیشه دعا کن که درست بشه😔.من میدونم کارم بده که ناامید شدم ولی دست خودم نیست...

۱۰۰۰تاشو میفرستم الهی مشکلت حل بشه 

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁