2777
2789

سلام خانمها من ماه ۵ هستم تازه میخام شروع کنم قران رو 

۱سوال اول اینکه دیر نشده بنظرتون ؟؟؟؟

۲ سوره های بلند رو حوصلم نمیشه حقیقتش بخونم  مثل سوره انبیا 

بخاطر همین‌با گوشی میزارم‌پخش بشه  و کنار شکمم میزارم‌گوشی رو تا نی نی بشنوه 

بنظرتون  اینجور بدرد نمیخوره ؟؟؟؟ 

حتما باید مادر بخونه ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینشم خوبه عزیزم ولی خوندن خودتون خیلی تاثیرش، بیشتره، راستی اگه دوس داری بچت قشنگ بشه، سوره یوسف ز ...

اخه این سوره های بلند رو حال ندارم‌ولی سوره های کوتاه رو زیاد میخونم‌براش 

بلندهارو با گوشی پخش میکنم 

همینشم خوبه عزیزم ولی خوندن خودتون خیلی تاثیرش، بیشتره، راستی اگه دوس داری بچت قشنگ بشه، سوره یوسف ز ...

مهمه ماه چندم باشیم؟ 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

نه دیر نیست....هر چقدر میتونید قرآن بخونید...هرچه بیشتر، بهتر

صوت قرآن هم پخش بشه خوبه اما اگر خودتون بخونید خیلی بهتره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنون باشه  میدونی میزارم روی حالت افلاین بعد نزدیک شکمم میکنم‌

خوب باصدای خودت بیشتر انس میگیره البته من آرام میخوندم موفق باشی انشاالله به سلامتی فارغ بشی🌹🌹