2777
2789
عنوان

پولم رفت !

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 26 پست
من آگاهم برام پیش اومده چند بار😁 روزای تعطیل گاهی اینطوری میشه و روز کاری بعد قبل از باز شدن بازار ...

تو رو خدا راست میگی خیلی استرس دارم تمام پولم بود.ببین امکان داره کسی حسابمو هک کرده 

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
چقد ترسوووویی دخترررر😂 برمیگرده. نترس توی بازار ریزشی چه سهمی صدتومن خریدی. همشون منفین

سهم نخریدم قدرت خریدم شارژ کردم دیروز ولی صب پرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا راست میگی خیلی استرس دارم تمام پولم بود.ببین امکان داره کسی حسابمو هک کرده 

نترس انشاءالله همچین چیزی پیش نمیاد

فردا صبح چک کن انشاءالله که میبینی پولت تو حسابته ولی اگه خدایی نکرده برنگشته بود با کارگزاریت تماس بگیر

ولی دیدی که کاربرای دیگه هم گفتن همچین مواردی پیش میاد ولی تو روز کاری پولت برمیگرده

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نترس انشاءالله همچین چیزی پیش نمیاد فردا صبح چک کن انشاءالله که میبینی پولت تو حسابته ولی اگه خدایی ...

ممنونم عزیزم

🌷🌷🌷

اره عزیزم اصلا نترس حتی نیم درصد ، چون مبلغی که واریز میکنی هست مدرکش ، ماشالله خوب پولی جمع کردی تن ...

نه عزیزم مال خودم نیست ماشین فوختیم اگه پولدار بودم برام مهم نبود خدا شاهده نصفش وام بود

نه عزیزم مال خودم نیست ماشین فوختیم اگه پولدار بودم برام مهم نبود خدا شاهده نصفش وام بود

عزیزم خب کارت اشتباهه با فروختن ماشین و وام کسی نمیاد بورس که آخه عزیزم به نظرم میاد مبتدی باشی خلاصه کارت اشتباهه

عزیزم انشاءالله پولت برگشت؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

آره عزیزم صبح خیلی گریه کردم ولی ساعت 11 اومد رو حساب😍😙

خداروشکر😊🌼🌸🌹