2777
2789
عنوان

خیانت و قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 64 پست
قربون دستش...اون زنه لجنشم باید میکشت حالا که دستشو به خونه یه سگ کثیف کرده

ای کاش همون موقع زنگ میزد پلیس

اینطوری خودش ازاد بود و پدر اونارو در میاوردن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واسه خنک کردن دل خودت که هست  باید این خائنا رو گرفت سرب داغ ریخت تو حلقشون  آشغالی عوضی ...

اوووه چقدر عصبانی هستی

خنک کردن دل به چه قیمتی به قیمت افتادن قتل به گردنت و بقیه عمرت تو زندان موندن؟

هر کاری راهی داره میتونست آتو جمع کنه طلاقش بده وهزار کار دیگه البته آدم عصبانی حرکاتش دست خودش نیست

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

خانوما میخوای باور کنید میخوای نکنین این چند وقته اینقدر خیانتکار دیدم اینقدر هم خوشبختن که نگو.....طوری که به این نتیجه رسیدم هرکی خیانت نکنه باخته😐😐😐

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
لااقل دلش که خنک شد😐 من براش دعا میکنم که زودتر خلاص شه😢

نمیدونم گلم اینکه الان خودش تو زندانه قتل کرده دیگه هر چی باشه قتل عمد هم بوده متاسفانه و شاید حتی اعدامش کنن مگه فرجی بشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دلم میخواد اینایی که خیانت میکننو بدن دست من تا با دندونام گوشت تنشونو بکنم🖐😐

شاید دوسش نداشته از اجبار خانواده باهاش مونده یا شوهرش طلاقش نمیده بعضیا اینطورن 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
کاش زنه رومیکشت نه اون مردو زنه کثیف چطور تونسته با دوتا بچه اخه طفلی بچه ها

اون مرده کثیف تر از این زنه بود که با یه زن شوهر دار ریخت رو هم 

آخه عوضی میخوای لاشی بازی دربیاری لااقل برو با یه مجرد نه زن شوهر و بچه دار😑

طلاق که دلشو خنک نمیکرد  ایکل فرضش کرده بودن  اینجور لااقل خنک شد😐🖐

خواهررر یعنی هر کی کار خیییلی بدی کرد حکمش قتله طلاق میگرفت راحت تر بود

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤