دنیا۳۱ مدیر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 عنوان کیست مغز جنین | مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 36 پست سلام خوبید، بچه ها من غربالگری اولم همه چی عالی بود آزمایشم هم خوب بود ولی غربالگری دوم دوتا کیست ریز 4 میلی و 3 میلی دیدن خیلی نگرانم چیکار کنم نظر شما چیه خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍 1399/05/24 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 نگران نباش عزیزم. منم پسرم داشت توی سونو انومالی. بعد واسه سه هفته بعد دوباره سونو داد دکتر، از بین ... ، امیدم ب خداست انشالله ک پسرت همیشه سالم باشه، با حرفاتون کلی آروم شدم خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
رايانا عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 14754 ، امیدم ب خداست انشالله ک پسرت همیشه سالم باشه، با حرفاتون کلی آروم شدم قربونت عزیزم. انشاالله نینی شمام به خیر و سلامت بدنیا بیاد 😘آره توکلت بخدا باشه. استرس الکی هم نداشته باش. این مورد خیلی شایعه و هیچ چیز خاصی نیست «شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عزیزم از بین میره اصلا نگران نباش.من پای این قضیه پیر شدم.29هفته از بین رفت.مال ما بزرگتر بود .بزرگترم شد.بعد از بین رفت،راحت راحت باش وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عزیزم از بین میره اصلا نگران نباش.من پای این قضیه پیر شدم.29هفته از بین رفت.مال ما بزرگتر بود .بزرگت ... التماس دعا دارم،آرامش داشته باش وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 عزیزم از بین میره اصلا نگران نباش.من پای این قضیه پیر شدم.29هفته از بین رفت.مال ما بزرگتر بود .بزرگت ... جدی خداروشکر من تازه 20 هفتم دکتر گفته 28 هفته دوباره سونو بده گفت معمولا از بین میره. خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 التماس دعا دارم،آرامش داشته باش ممنون عزیزم سعی میکنم آروم باشم چون استرس خودش بره بچه بده خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
seti_tala عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 جدی خداروشکر من تازه 20 هفتم دکتر گفته 28 هفته دوباره سونو بده گفت معمولا از بین میره. راحتتتتتت باش.التماس دعا وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
narsina عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 296 ممنون عزیزم سعی میکنم آروم باشم چون استرس خودش بره بچه بده عزیزم کیست از بین رفت ؟ بچه منم یه دونه داره نگران شدم دکتر گفت تز بین میره یا قبل تولد یا بعد تولد الان هفته سی هستم تازه فهمیدم کیست داره خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 عزیزم کیست از بین رفت ؟ بچه منم یه دونه داره نگران شدم دکتر گفت تز بین میره یا قبل تولد یا بعد تولد ... سلام عزیزم من دکتر بم گفت 28 هفته سونو بده فعلا 21 هفته،،، 30 هفته هستی تازه فهمیدی کیست داری؟؟ ینی تو سونو انومالی بت نگفتن داری خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
narsina عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 296 سلام عزیزم من دکتر بم گفت 28 هفته سونو بده فعلا 21 هفته،،، 30 هفته هستی تازه فهمیدی کیست داری؟؟ ینی ... نه عزیرم آنومالی همه چی نرمال بود کیست نداشت خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 نه عزیرم آنومالی همه چی نرمال بود کیست نداشت کیست چند میلی بود خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 نه عزیرم آنومالی همه چی نرمال بود کیست نداشت 30 هفته بزا چی سونو ازت گرفتن، سونو عادی دادی یا همین مراکزی ک آن تی و غربالگری میگیرن سونو دادی خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 نه عزیرم آنومالی همه چی نرمال بود کیست نداشت کیست چند میلی هست، اینا جذب میشن، چی شد ک سی هفته سونو دادی خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
narsina عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 296 کیست چند میلی هست، اینا جذب میشن، چی شد ک سی هفته سونو دادی کیست ده میلی دکتر گفت به خاطر چک کیسه آب و سلامتی جنین کلا تو این هفته مینویسن سونو رو خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
دنیا۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 633 کیست ده میلی دکتر گفت به خاطر چک کیسه آب و سلامتی جنین کلا تو این هفته مینویسن سونو رو آها، خب جذب میشه تا آخر حاملگی خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍