2821
2789

۱) حس ششم کاملا سرگرمیه و کمتر دیده میشه واقعیت داشته باشه چونکه آینده و سرنوشتتون دست خداست خدا خودش تعیین میکنه مگر اینکه بهش توکل کنی همین میشه شک نکنید

۲)خانمای باردار و مادران نی نی سایت جنسیت بچه اصلا مهم نیست همون خدا بهت بچه سالم بده قدرشو بدون اصلا نباید برات مهم باشه بچه جاری یا خواهرشوهر یا زنداداش و یا حتی خواهر خودت پسر یا دختز باشه باهاش رقابت کنین بچه سالم داشته باشین فقط یه نعمت بزرگیه و تمام

۳) برای رسیدن به عشق باید خودتون بخوایید و قانون جذب کنید و همیشه تو مدار مثبت قرار بدید و بگید من قطعا با عشقم ازدواج میکنم اگه بهش نرسیدید میفهم حق دارید ناراحت بشید ولی خود خدا دوستت داشته شاید قسمتت این بوده زندگیتون رو بکنید و از زندگی حتی بدترین شرایط باشه همینشم لذت ببر 

۴) در مورد زمان و سن ازدواج اصلا هیچی معلوم نیست خود خدای بزرگ تعیین میکنه کی ازدواج کنی اگه دیر یا زود زود ازدواج کردی امیدوارم ازدواج موفق و درست و سالم داشته باشید این خیلی خوبه مهم دیر یا زود ازدواج کردن نیست مهم اینه شوهر خوب و با مسئولیت گیرت بیاد همین 

۵) در مورد کنکور هیچی نمیدونیم رتبه چقدر میشه و فلان الان متاسفانه کشورمون به درس خونا خیلی خیلی کم اهمیت میدن رشته تجربی قبولیش سخته ریاضی و انسانی هم نیاز به تلاش خودتون داره که بتونی دانشگاه سراسری قبول بشی اگه قبول نشدید آزاد یا پیام نور یا علمی و کاربردی یا غیرانتفاعی و .... قبول شدید با رشته مد نظرتون خدا رو شکر کنید برید بخونید بهتر از اینکه دوباره پشت کنکور باشید 

۶) الان زندگی خیلی سخت شده درکتون میکنم ولی نباید برید دنبال دعانویس و طلسم و سحر و جادو خود خدا بهش توکل کنی بهت کمک میکنه خواهشا دنبال این کاسبی کثیف نرید 

در هرحال موفق باشید براتون آرزوی سلامتی دارم

نظراتی که میخوایید پست کنید خواهشا به هم نپرید و انتقاد پذیر باشید ممنون میشم 

روز خوش

نه انتظار 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه یه حس ششمی اومد بگه آینده من چی میشه؟کی ازدواج میکنم؟

فان# 😂😂🤣

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

کاملا موافقم ک حس ششم خیلی چرته و اینجا خیلیا دروغ میگن و گاهی با یه کلمه حرف روان کسی رو ب هم میریزن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
کاملا موافقم ک حس ششم خیلی چرته و اینجا خیلیا دروغ میگن و گاهی با یه کلمه حرف روان کسی رو ب هم میریز ...

یه سوال بپرسم؟؟

اگه آینده دست خود ما بود جلوی کرونا رو میتونستیم بگیریم یا نه؟

حتی خود دکتر کرونا رو پیشبینی نکرده فک کن

نه انتظار 

حس ۶ چرته 

همه اونایی ک میان تاپیک میزنن از سر درماندگی میخدان ی کور سو امیدی ته دلشون با حرف بقیه ایجاد بشه ‌

ولا خود امامو پیغمبر هم فقط از چیزایی ک خدا میخواست بدونن اگاه بودن ن همه چیز ماها ک دیگ‌انسان عادی هستیم... 

حالا خود منم شامل افرادیم ک یکی دو بار تاپیک زدما ولی اصلا هیچ کس درست نمیگه 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
حس ۶ چرته  همه اونایی ک میان تاپیک میزنن از سر درماندگی میخدان ی کور سو امیدی ته دلشون با حرف ...

برای منم درست نمیگن تاریخ و سن ازدواجم اصلا معلوم نیست این آینده مبهم 

نه انتظار 
یه سوال بپرسم؟؟ اگه آینده دست خود ما بود جلوی کرونا رو میتونستیم بگیریم یا نه؟ حتی خود دکتر کرونا ...

حس ششم خرافاته مث اون جریان اختاپوس ک میگفتن پیش بینی فوتبال مبکنه واقعا خنده داره مگ میشه چیزی ک شعور نداره حس ششم داشته باشه چ کنیم ک خرافات و جهل مردم روز ب روز بیشتر میشه وضعمون اینه 

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

خدا لنگه کفش اونی رو بندازه تو اب که روز اول این حس ششم رو باب کرد اینجا. بخدا حس ششم اینطوری نیست اصلاااااا باید با عکس و چهره اونم با اموزش دیده هاش فقط. این تایپک ها عمق خرافاتمون نشون میده میخوایم کشور توسعه یافته و امروزی باشیم اما همچنین جایی دنبال امیدی توی زندگیمون هستیم اونم با حس ششم و همش شاکی هستیم که ما جهان سوم هستیم. یعنی چی بگو من بچم جنسیتش چیه اونی ک میخوام میاد معامله شوهرم به سرانجام میرسه😐😐😐

در تاریخ 99.9.9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایاشکرت🤩
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز