۱) حس ششم کاملا سرگرمیه و کمتر دیده میشه واقعیت داشته باشه چونکه آینده و سرنوشتتون دست خداست خدا خودش تعیین میکنه مگر اینکه بهش توکل کنی همین میشه شک نکنید
۲)خانمای باردار و مادران نی نی سایت جنسیت بچه اصلا مهم نیست همون خدا بهت بچه سالم بده قدرشو بدون اصلا نباید برات مهم باشه بچه جاری یا خواهرشوهر یا زنداداش و یا حتی خواهر خودت پسر یا دختز باشه باهاش رقابت کنین بچه سالم داشته باشین فقط یه نعمت بزرگیه و تمام
۳) برای رسیدن به عشق باید خودتون بخوایید و قانون جذب کنید و همیشه تو مدار مثبت قرار بدید و بگید من قطعا با عشقم ازدواج میکنم اگه بهش نرسیدید میفهم حق دارید ناراحت بشید ولی خود خدا دوستت داشته شاید قسمتت این بوده زندگیتون رو بکنید و از زندگی حتی بدترین شرایط باشه همینشم لذت ببر
۴) در مورد زمان و سن ازدواج اصلا هیچی معلوم نیست خود خدای بزرگ تعیین میکنه کی ازدواج کنی اگه دیر یا زود زود ازدواج کردی امیدوارم ازدواج موفق و درست و سالم داشته باشید این خیلی خوبه مهم دیر یا زود ازدواج کردن نیست مهم اینه شوهر خوب و با مسئولیت گیرت بیاد همین
۵) در مورد کنکور هیچی نمیدونیم رتبه چقدر میشه و فلان الان متاسفانه کشورمون به درس خونا خیلی خیلی کم اهمیت میدن رشته تجربی قبولیش سخته ریاضی و انسانی هم نیاز به تلاش خودتون داره که بتونی دانشگاه سراسری قبول بشی اگه قبول نشدید آزاد یا پیام نور یا علمی و کاربردی یا غیرانتفاعی و .... قبول شدید با رشته مد نظرتون خدا رو شکر کنید برید بخونید بهتر از اینکه دوباره پشت کنکور باشید
۶) الان زندگی خیلی سخت شده درکتون میکنم ولی نباید برید دنبال دعانویس و طلسم و سحر و جادو خود خدا بهش توکل کنی بهت کمک میکنه خواهشا دنبال این کاسبی کثیف نرید
در هرحال موفق باشید براتون آرزوی سلامتی دارم
نظراتی که میخوایید پست کنید خواهشا به هم نپرید و انتقاد پذیر باشید ممنون میشم
روز خوش