2777
2789
عنوان

بدگویی دوس دختر قبلی خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 165 پست
بچه ها هستین حرفای زن متاهله رو بفرستم براتون این حرفاجوری منو داغون کرد یک روز حتی یک لحظه ارامش ند ...

اخه اون به زن متاهلم رحم نکرده البته اون زنه هرزه بوده ولی ای خودش به همجنس خودشم رحم نکرده به چه درد زندگی میخوره ایند فقط تو اسید باید حل کرد جا ازدواج برو بش بگو ازمایش ایدزو بده ببینه اصلا زنده میمونه.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این واضح تر فقط عکس لختشون مونده 

همینوبگو😅

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
بله عصبی هم هست یکبار کتک کاری کردیم جری زد به چشمام کبود شد البته من اولش خیلی زدمش

یا ابوالفضل 

عزیزم برای بدبخت کردن خودت راه های بهتریم هستا

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
یا ابوالفضل  عزیزم برای بدبخت کردن خودت راه های بهتریم هستا

😂😐

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

البته اینا همه مال گذشتشه ها الان هیچی ندیدم اما واسه من بیش از حد گذشته مهمه.ولی اون میگه من گذشتتو قبول کردم اخه واسه منم خوب نبوده.ولی نه دیگه در حد این نبوده.من خیلی ب گذشتش حساسم همش میترسم ایناراشت باشه بخدا ارامش ندارم توروخدا کمکم کنین نه میتونیم جدا شیم ازهم نه میوونم با این‌چیزا زندگی کنم

یا ابوالفضل  عزیزم برای بدبخت کردن خودت راه های بهتریم هستا

اینا حرفای اون زنه ست.. استارتر بلد نیست اسکرین بفرسته انگار گیج نکنه همه رو

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

توروخدا اینارو نگی بهش چون بابام دوستشه داداشم دوستشه.

اومد بازور باهام دوست شد منو وابسته ی خودش کرد با این و اون هم بود بعد زیر همه چی زد.

اصلا نمیدونم چجوری خونه ی شهرک طلائیه رو فروخت اومد اونجا.

بله میدونم الان جنب بانک سپه هست.

مطمعن باش اونجا هم میبره.

خونه ی قبلیشو تو شهرک هزارواحدی بخاطر یه زنه فروخته.

نمیدونم خودش همینو گفت بهم.

از بس خسیس بود لباس هم برای خودش نمیخرید

اون نیازی نیست ازش بد بشنوی خیلی پست و نامرد .همین. دیگه اینجور مردا نیاز به توضیح دادن ندارن.با هز ...

یارو خودش میتونه عامل بدبختی یه مملکت باشه😐

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
تو همه رم بگی ایشون وابسته شده و باز خودشو گول میزنه

آره آدم عاقل هرچقدرم وابسته باشه اگ خودشو دوست داشته باشه و اینارو ببینه میکشه کنار یمدت سختی میکشه بعد یادش میره  

تعهدی نداشته ولی باای حرفا چرا خودمونو باید گول بزنیم ادمی که با هزا زن خوابیده بعدش نمیتونه فقط به ...

خيلي بايد فكر محدودي داشته باشي كه اينجوري تصور كني! پسري ك به كسي تعهد نداشته باشه فكر ميكنيد ميمونه با يه نفر؟ عادت كرديد همه ادا خوبا در بيارن دروغ بگن؟ مال بقيه پنهونه مال اين لو رفته واقعا چي فك ميكنيد؟؟؟؟!!!!!!

عقل ادم ميگه بايد يك سالي ك كنارش بوده رو ببينه. واي از اون روزي ك پسري عاشق دختري شه و بخواد پابندش شه.زليخا ام نميتونه قاپش بدزده.... يكسال زمان كمي نيست بايد بسنجه تو اين يكسال جايي كج رفته؟؟! اگ رفته بود بله.نرفته بود چه دليلي داره؟ اگ رابطه جنسي داشته حتما با اهلش بوده! با بكي بوده ك در حد سكس ي شبه بوده! مگ همه براش استارتر بودن ك بخواد بش متعهد بمونه؟!  من نميدونم چرا اينقدر عاشق نقش بازي كردن و دروغ شنيدنيد! فك ميكنيد واقعا با اونايي ك تا حالا اشنا شديد سكس نداشتن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! آره قديسه ان. يوسف پيامبرن مال شما

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

اینایی که میفرستم حرفای زن متاهله هست که باهم دوست بودم اما مهدی منکرش شده میگه من چون باهاش دوست نشدم اینارو گفته میگه اول اس دادیم به هم بعد من پشیمون شدم برم خونش شام اونم ازم بد گفته.ولی من باورنمیکنم

توروخدا اینارو نگی بهش چون بابام دوستشه داداشم دوستشه. اومد بازور باهام دوست شد منو وابسته ی خودش ک ...

عزیزم این خواستگارت معرفی کن به پلیس 

به عنوان مفسد فی الارض اعدامش کنن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟