2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 372836 بازدید | 1784 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام خیلی دعا کنید. مادرم این همه سال جون کند، زحمت کشید، صبر کرد ولی الان پدرم پیش خانوادش گفت ...

ببین عزیزم، ما عادت داریم به رنج بردن، چون شهامت نداریم.

میتونیم از ظلم متنفر باشیم.

همه از ظلم متنفرن.

اما من اون چیزی رو که میخوام بهتون بگم اینه که ظلم وجود داره.

و این انتخاب ماست که جایی بایستیم که ظلم وجود داره.

ما درخت نیستیم، میتونیم حرکت کنیم.

میتونیم ظلم رو ترک کنیم.

حتی اگر مجبور شیم برای خوردن یک تکه نون توی رستوران ها ظرف بشوریم (خودم رو میگم).

رنج کار کردن، رنج کم داشتن، رنج کم خوردن خیلی دلپذیرتر از تحمل بعضی از رنج هاست.

ما یک بار زندگی می کنیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

بانو ارتمیس شما چند ساعت میخوابید؟ 

من سعی میکنم ۸ ساعت بخوابم، بعد از نماز صبح هم نمیخوابم ولی اینجوری مجبورم شبها زود بخوابم. شما گفتید ساعت ده میخوابید و بعد نماز بیدارید، اونوقت میتوانید ۸ ساعت را تکمیل کنید.

ببین عزیزم، ما عادت داریم به رنج بردن، چون شهامت نداریم. میتونیم از ظلم متنفر باشیم. همه از ظلم مت ...

خانواده مادری من خیلی از نظر مالی در وضعیت خوبی هستند و مطمئننا از مادرم حمایت میکنند ولی مادرم متاسفانه نمیتونه بچه ها را تنها بگذاره. مادربزرگم و عمه ام چند دقیقه بچه ها را میبینن کارهای بد به برادر خواهر هام یاد میدن چون میدانن مادرم حساسه. در کل تربیت بچه ها خراب میکنن، بهش یاد میدن مادرم را مسخره کنن و پدرم هم میگه الکی گارد میگیرین. نمیشه زیرپوستی هم رفتار کرد چون مادربزرگم خیلی زرنگه گربه را دم حجله میکشه. دعوا راه میندازه، مریض میشه و زود هم گزارش همه چیو میده. با این همه من هم به مادرم گفتم که وقتی پدرم میگه نمیخوامت برو، باید بری و هر خفتی را به جون نخری.

سلام عزیزم من با تاپیک شما زیاد موافقت نیستم میشه هم خوشرو و خوشبرخورد بود هم اجازه ی دخالت نداد ...

سلام . مشخصه که شما عمق مطالب ما و دوستان رو درک نکردین...خودتون میگین من اجازه دخالت به کسی نمیدم...میشه بگین چطوووری؟؟؟ گفتین« من دخالت نمیکنم...به بقیه ام اجازه دخالت نمیدم.» این که شما دخالت نکنین تو زندگی کسی ،ممکنه برای بععضی ها مجوز نباشه که اونام دخالت نکنن...پس میان زهرشونو میریزن و روحتو دااغون میکنن و میرن. 

ما داریم درمورد دقیقا همین « بعضیا » صحببت میکنیم.

میشه بگین کجای تاپیک‌گفته شده با آدمهای سالم دور و برمون خوشرو و ....نباشییم؟؟؟؟؟؟

وبا آدمهای دور و برمون بیخود و بیجهت قطع رابطه کنیم ؟

بگین تا بریم‌بخونیم...

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
آیه ایاک نعبد و ایا ک نستعین را از ته قلبت با تمام وجودت تکرار کن ،آروم بگیری  ان شاالله را ...

مرسی از خوش قلبی دوستانی که همدیگه رو دلداری می دهند.

اما میخواهم یاد بگیریم که راه چاره پیدا نمیشه.

این جمله فاعل نداره.

پس یک گزاره بی معنا است.

راه چاره رو باید پیدا کرد.

ما باید راه چاره را پیدا کنیم.

با سعی، با تلاش، با دانایی، با خواستن از خدا.

انشالا خدا به عقل همه مون برکت بده تا بتونیم با مشکلات روبرومون مقابله کنیم.

مرسی از خوش قلبی دوستانی که همدیگه رو دلداری می دهند. اما میخواهم یاد بگیریم که راه چاره پیدا نمیشه ...

یک چیز جالب برام این بود که با وجود اینکه مادرم این تاپیک را مطالعه نمیکنند ولی همین که من خیلی از نکات مفید را براشون گفتم، امروز بهم میگفت چند روز پیش که زن عموت باهام یه جوری صحبت کرد در مقابلش گارد گرفتم، یا مثلا امروز نصف کارها را واگذار کرده بود به عمه کوچیکم که هنوز ازدواج نکرده و وقتی مادرم باشه اصلا دست به سیاه سفید نمیرنه. اینا از تاثیرات گفته های شماست.  

اسی جان کاملا با حرفات موافقم👌👌

منم چوب صمیمیتمو خوردم(دقیقا حرفایی ک تو دردو دلام بهش میگفتم بعدا بهم تحویل میداد یجورایی ازش سوءاستفاده کرد) اما از یه جایی ببعد کنار کشیدم الان ۵ ساله طعم ارامشو میچشم😊

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
سلام . مشخصه که شما عمق مطالب ما و دوستان رو درک نکردین...خودتون میگین من اجازه دخالت به کسی نمیدم.. ...

اینک اگر خانواده ی همسر حد خودشونو ندونن و بخوان دخالت کنن یا طعنه بزنن خب منم میگم صمیمیت نباشه و بسته ب بدجنسی خانواده حتی ارتباطم نباشه

ولی چند صفحه اولو ک خوندم یه نسخه عدم صمیمیت بود برای همه

من میگم بستیگی ب طرف مقابل داره و نیاز نیس از روز اول با جبهه وارد شد

یکی از رموز موفقیتم این بود که هربار مشکلی برام پیش میومد نمی گفتم تقصیر همسرمه تقصیر مادرشه تقصیر ف ...

عزیزم، ممنونم از لطفت.

دست همه ی مارو خدا گرفت.

خدا از زمین بلندمون کرد و مارو به خودمون برگردوند.

میخواست بهمون یاد بده به خودمون برگردیم، به طرف خودش برگردیم.

از خودش بخواهیم. از درون خودمون.

جواب همه سوالهارو خودش داده بهمون.

اما اینقدر بد به ما منتقل کردن که متوجه هیچی اش نمیشیم.

وقتی قدرت برتر دنیای کوچیکمون میشه مادرشوهر، باید هم رنج ببریم.

وقتی به جای جلب کردن نظر خدا دنبال جلب نظر مادرشوهر و خوش خدمتی به اون هستیم باید هم رنج ببریم.

وقتی به جای تفکر در کار جهان، در کار جاری مون تفکر می کنیم باید هم رنج ببریم.

وقتی به جای انجام دستورات خدا، دستورات خانواده همسر برامون اولویت داره باید هم رنج ببریم.

وقتی میگه به پدر و مادرتون اف هم نگید و ما میگیم، باید از طریق پدر و مادر همسر مجازات بشیم.

وقتی به جای جدال با نفس اماره با خواهرشوهر جدال می کنیم باید هم رنج ببریم.

وقتی به جای رفتن توی تیم خدا، میخواهیم بریم توی تیم خانواده همسر و برای خودمون جا باز کنیم باید هم رنج ببریم.

این ها همش نشانه است، میخواد بگه رنج میبری، چون توی مسیر اشتباهی.

خدا همه مون رو نجات بده از شر خودمون.

سلام عزیزم. زیاد قاطی نشو. کمک میکنی یک کاری باشه تنهایی. زیاد باهاشون مشارکت نداشته باش که روشون به ...

سلام عزیزم خوبی 

مادرشوهرمینا شهرستانن وقتی میان خونمون ١۰روزی میمونن من چه رفتاری داشته باشم باهاشون خواهرشوهرامم باهاشون میان و بی اجازه یخچال و ....بازمیکنن سرک میشکن برابچه هاشون غذا میپزن و...... 

من اصلا دوس ندارم اینجوری باشن لطفا به منم راهکار بده ممنون ازت