2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376225 بازدید | 1784 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لباس ها و نوع پوشش تون رسمی باشه، تا حد امکان صحبت نکنید، تا حد امکان نگاه های صمیمانه نداشته باشید ...

سلام بانو آرتمیس عزیز

خوشحالم که دوباره تجربیات گرانقدر خودتونا با ماهم به اشتراک میزارید

بانو جان من یکسال و نیم عروسی کردم و همیشه در چارچوب رفتار کردم...کمک کردنم در حد تعادل و هیچ وقت خودمو نکشتم ...رفت و آمدم به واسطه شاغل بودنم کم...و هر حرفی نمیزنم و همیشه مرتب و تمیز میرم جایی...

با تلفن احوال کسی نمیپرسم که مدام انتظار زنگ زدن ازم داشته باشن...

ولی جاری من برعکس منه...گاهآ دیدم حتی ازش بدم میگن...و من بحث عوض میکنم...

از این میترسم که با کار کردن بیش از حد اون 

منو مقایسه کنن...

منو راهنمایی کنید بفهمم درست میرم؟

دقیقا دست گذاشتید رو رفتارای غلط من  

هیچ کسی از ترکش‌های مادر و خواهر کوچیک همسرم در امان نمونده، متاسفانه رفتار من چند سال اول زندگیم با هر دوشون خیلی صمیمی و خودمونی بود چون همسرم اینطوری میخاست

خیلی آسیب دیدم ولی بروز ندادم

اما تنها بردی که داشتم از همون اول خیلی دیر به دیر میرفتم خونه شون و اینکه اهل پرحرفی و تلفن بازی نبودم و به مرور خودشون فهمیدن که من از جنس‌ خودشون نیستم

الانم خیلی رسمی باهاشون برخورد میکنم، گاهی باید آدمای منفی رو به حال خودشون رها کرد... 

سلام بانو آرتمیس عزیز خوشحالم که دوباره تجربیات گرانقدر خودتونا با ماهم به اشتراک میزارید بانو جان ...

سلام عزیزم. برات مهم نباشه. هر کس یک رفتاری داره. ما باید اصول و معیارهای خودمون ملاک رفتارمون باشه. نه اینکه خودمون را بر اساس رفتار دیگران بسنجیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

بعضی از ما آدم ها واقعا رفتارمون صمیمانه هست. و این فرقی نداره در برابر چه کسی باشیم. این یعنی اشتباه مطلق. هر انسانی ظرفیت و گنجایشی داره. قرار نیست با همه یکسان برخورد کنیم. یکم از میزان صمیمیتتون در برابر افرادی که نمی فهمند کم کنید.

خیلی گرم سلام و علیک نکنید، با شور و هیجان باهاشون حرف نزنید، از احساساتتون بهشون چیزی نگید. یک مثال میزنم، مثلا خانمی که شرایط مالی مناسبی نداره، میره و این رو به خانواده همسرش میگه. خیلی طبیعی هست که اونها بعد از شنیدن رازهای پنهان زندگی شما احساساتی بشوند و تحت تاثیر قرار بگیرند. و از آدم احساساتی توقع رفتار منطقی نداشته باشید.

ممکنه فردا بیاد به زور پول توی جیبتون بگذارند. یا هر رفتار دیگه ای که به غرور شما بربخوره.

اون وقت مقصر خودتون هستید که این مسائل رو باز کردید و فراتر از حد مجاز باهاشون صمیمی شدید. مهم نیست اونها این قضیه رو بدونن یا همسرتون بگه، مهم اینه شما حد و مرزهارو باهاشون برندارید تا اونها هم حد و مرزهارو باهاتون برندارن.

از فردا جلوی آینده حرکات و چهره ی صمیمی تون رو تبدیل کنید به یک آدم رسمی. بنویسید کدوم رفتارها صمیمانه هست و کدوم رسمی. رفتار صمیمانه تون رو نگه دارید برای دوستان و رفقا و فامیل های خودتون که مایل هستید باهاشون اینجوری رفتار کنید.

جواب هر سوالی رو رسمی بدید.

خوبی؟ خداروشکر.

مامانت اینا خوبن؟ خیلی متشکرم.

چیکار میکنن؟ سرگرم زندگی خودشون هستند.

یک چیزی بگم ناراحت نمیشی؟ نمیدونم، شاید ناراحت بشم.

از حرفم ناراحت شدی؟ چی بگم، انتظار نداشتم ازتون.

کی میخواهید بچه دار بشید؟ مکث و فکر کردن و بعد بگید نمیدونم چی بگم، یکم سوالتون خصوصی بود.

همه دارن میگن و میخندن و از سوتی های زندگی شون میگن، شما سکوت کنید.

همه از روابطشون با همسرشون میگن، شما سکوت کنید.

میگن میای بریم بازار؟ بگید متاسفم کار دارم.

میگن بریم جمعه همه پیک نیک، شما نریدو یا اگر مجبور شدید خیلی نجوشید با جمع.

کلاً تزتون این باشه که من میخوام با این جمع صمیمی نباشم تا حرمت تون حفظ بشه.

سلام بانو ارتمیس خیلی خوشحالم ک برگشتید

من خواننده خاموش تاپیک من خودم را دوس دارم بودم خیلیی تاپیک خوبی بود خیلی استفاده کردم👌👌

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

ولی هنوز نتونستم خودمو ب زن ایده الم نزدیک کنم خودمو دوس داشته باشم 

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

سلام دوستان.بانو ارتمیس عزیز خیلی خیلی خوشحالم برگشتین اونقدکه با چند جمله نوشتن وصف نمیشه.مثل همیشه اومدم سری زدم به تاپیک گرانبهاتون که حرفاتون روواسه بارچندم بخونم دیدم تاپیک جدید زدین.خداروشکر 

سلام بانو ارتمیس عزیز

خیلی خوشحالم که دوباره برگشتید و میتونم از دانشتون استفاده کنم

راستش چندتا سوال دارم که بیشتر با تاپیک قبلیتون در ارتباط هست 

خیلی دوست دارم از شما راهنمایی بگیرم ولی نمیخوام نظم تاپیکتون رو بهم بزنم

اجازه دارم اینجا مطرح کنم؟ 

سلام دوستان گلم. عصرتون بخیر. سوالات قبلی رو اینجا نیاریم فکر کنم بهتره. تو تاپیک های قبلی زیاد راجع بهش صحبت شده. اگر هنوز مشکل دارید، مربوط به این هست که دانش نظری تون رو پیاده نکردید در زندگی واقعی و تمرین نکردید. روی اون بخش کار کنید انشالا نتیجه می گیرید.

اینجا روی مشکلاتی کار می کنیم که با صمیمیت بیجامون پیش آوردیم.

تو تاپیک های قبلی مفصل بحث کردیم راجع به خیلی نکات، اون تاپیک ها در دراز مدت نتیجه میدن. اما من دنبال یک نسخه ی فوری فوتی بودم برای بهبود روابط با دیگران. دیدم بهترین و کاربردی ترین نسخه، کم کردن از میزان صمیمیت هست.

ما وقتی ضربه میخوریم از اطرافیانمون، گاهی به این نتیجه میرسیم که ما هم باید بد بشیم، پررو بشیم، وقیح بشیم و یا خدای نکرده مثل اونها بشیم تا از پسشون بربیایم. 

اما راهش این نیست. ما نباید به نسخه ی بدتری از خودمون نزول کنیم بخاطر یک سری آدم بی فکر. بلکه تنها کاری که باید بکنیم این هست که از این میزان صمیمیت بکاهیم تا همه چی جای خودش رو پیدا کنه.