2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست
عزیزم سنی نداری به زندگیت برس  ببین تو مجرد باشی باید زندگی کنی متاهل باشی هم باید زندگی کنه&n ...

مرسی عزیزم فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام گلم؛من اینو فهمیدم که باید قِسمت بشه تا ازدواج کرد.😘ان شاءالله تمام جوانان خوشبخت بشوند🌹

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیتت از چه لحاظ خوبه؟ همه خودشونو خوشگل میبینن

نه خدایش من همه میگن خوشگلی ماشالله حتی دیروز رفتم یه دکتر آقای دکتره برگشت گفت ماشالله چه خانوم خوشگلی همه لحاظ

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سلام گلم؛منم مجردم؛دوستدارم ازدواج کنم ولی خب فعلا که این اتفاق فرخنده اتفاق نیوفتاده برام😁😉ولی ای ...

انشالله

چله اینا گرفتی؟ولی بنظر من فقط قسمته و اداب معاشرت مامانت ک زرنگ باشه گ مامان من بلد نیست 

چله گرفتم  اجتماعیم هستم ولی مامانم زرنگ نیست

ی ایه هس میگن براخواستگاره واقعیت من زیاد مطمعن نبودم چون بلاتکلیف بودم تورابطه م بادوس پسرم گفتم بخونم هفت روز باید خونده میشد ۶روزشو خوندم روزه اخرشو یادم رفته الان دیشب بهم خبر داد ک مامانش اینا میخان امروز ببینن منو و قراره امروز بیان خونمون حس میکنم بخاطرهمون دعا خواستگار بود اومدن ازهمین نی نی سایت پیداش کرده بودم اون ایه رو

عجله نکنین همه نصیبشون میشه قیامت اگ دیر بیاد ولی بالاخره میاد نماز اول وقت بخونین

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ی ایه هس میگن براخواستگاره واقعیت من زیاد مطمعن نبودم چون بلاتکلیف بودم تورابطه م بادوس پسرم گفتم بخ ...

میشه بگی بهم چیه

نه خدایش من همه میگن خوشگلی ماشالله حتی دیروز رفتم یه دکتر آقای دکتره برگشت گفت ماشالله چه خانوم خوش ...

اینو که به همه دخترای جوون میگن

چی بگم الان دیگه دوره خواستگار سنتی تموم شده

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
اینو که به همه دخترای جوون میگن چی بگم الان دیگه دوره خواستگار سنتی تموم شده

خب چیکار کنم 

تمام دوستام و فامیل و همسایه هامون ازدواج کردن حتی دهه ۸۰ اما خدا نگام نمیکنه 😭😭😭😭😭😭از صبح انقدر گریه کردم کم آوردم یکیو میخوام اما خدا مشکلاتمون رو حل نمیکنه هیچی نمیخوام فقط عشقمو بهم بده همین 😭😭😭😭😭😭