سِلینا مدیر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 عنوان دندان پزشکی | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست بچه ها دندون آسیای آخرم درد میکنه ظاهرا فقط چندتا لک سیاه افتاده روش قطره دنتول زدم و استامینوفن خوردم دردش مداوم نیس اما هر از گاهی میزنه ب استخون لثه م بنظرتون تواین وضعیت دندونپزشکی رفتن اشتباهه؟ ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚 1399/05/24 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلناااجون عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 123 وای خدا من چ خاکی ب سرم بریزم😳 جلوی من که نکردنگفتن کردیماما آدم که نمیدونهواجب نیست نرووووووو عشق یعنی در میان غصه های زندگی/ یک نفر باشد که آرامت کند
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 جلوی من که نکردن گفتن کردیم اما آدم که نمیدونه واجب نیست نرووووووو والا دوستم میگفت میری اولین نفر برو و از این حرفا مادرم خیلی میترسونتم میگه عفونت کنه چی و ... ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
مانی۷۶ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1990 خیلی میترسم وقت قحط بود الان تو این وضعیت دندونم شروع کرده الآن پزشکا و دندون پزشکا خودشون بیشتر میترسند و رعایت می کنند نگران نباش فقط زودتر برو به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 الآن پزشکا و دندون پزشکا خودشون بیشتر میترسند و رعایت می کنند نگران نباش فقط زودتر برو موندم تو دوراهی ...😳😳 ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
مانی۷۶ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1990 بدبختی اینه میری میفرستن عکس رادیو لوژی اونم خودش ی داستانیه اکثرا توی خود مطب عکس میگیرند به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 اکثرا توی خود مطب عکس میگیرند نه اینجایی ک من میرم اگه تهران باشی میشناسی تو نیروهوایی مطب حضرت ابوالفضل میفرسته زیر زمین رادیولوژی ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚