2821
2789
من که نظرخاصی ندارم..کلا بایدمذهبی باشه

من اسم امیر علی و امیر سام خیلی دوس دارم

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یاسین از امیرعلی قشنگ تره بنظرتون؟

ایلیا ک دوستمون گفتنم قشنگه.اگه میخای مذهبی بذاری دو اسمش نکن همسایمون دو تا از دوستام اسم پسرشون امیرعلی هست همایمون ی موقع میگه امیر ی موقع امیرعلی دو اسمه خوب نیس

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم سالم و آروم بیاد تو بغلت😍😍

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

علیرضا هم قشنگه☺️

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792