2777
2789
عنوان

کنکوریای نظام قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله موفق باشی گلم فدات

همچنین عزیزم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
من خودم یه نظام قدیمم که میخوام 1400شرکت کنم اما نمیدونم جدید بخونم یا قدیم .نمیتونم با این هزینه کت ...

من قدیم با اینکه کتاب‌های جدید رو خواهرم داره... دوستم قدیم بود میگفت زیست جدید مسخره شده اصطلاحاتش... 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
حمایت یادتون نره دوستان به سنجش هم درخواست بدین 

باید بریم تو سایت سنجش؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
باید بریم تو سایت سنجش؟

آره عزیزم برو قسمت درخواست ها بنویس تمدید نظام قدیم سال 1400 یه عکس هم باید بفرستی من الکی اسکرین از نظام قدیم نوشته بود گرفتم و فرستادم 🤣

چرا میشه اما باید بری کتاب های نظام جدید بخری بخونی سوالای اونا رو جواب بدی

خوب همیشه همین بوده دیگه... نظام قدیم بخواد کنکور بده باید نظام جدیدبخونه..کتابا عوض نشدن خیلی از مطالب حذف شدن..بنظرم نظام جدید کنکورشون راحت تره نسبت ب قدیم.

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خوب همیشه همین بوده دیگه... نظام قدیم بخواد کنکور بده باید نظام جدیدبخونه..کتابا عوض نشدن خیلی از مط ...

من که اصلا خوشم نمیاد از زیست جدید.... یه حالی شده بعدش چون خودم چند سال تو مدرسه قدیم خوندم قدیم رو ترجیح میدم 

منم کلی کتاب نظام قدیم نو مونده رو دستم

امسال و پارسالم درگیر نی نی بودم نشد بخونم

امیدم فقط ب سال دیگس😐

نه... ولی به احتمال زیاد میشه البته برای سال دیگست لطفا حمایت کن گلم به دوستات و اشناهم بگو حمایت کن ...

ببین اسی 

#‍ تعویق یه تجربه بود 

تاپیک اخر منو ببین برا تمدید_نظام_قدیم#  از راهی ک گذاشتن وارد بشیم 

از سایت سنجش قسمت ثبت درخواست .

فارس فقط میخواد آمارش بره بالا ولی سازمان سنجش اصول خودشو داره من درخواستمو ثبت کردم شمام این راه رو ب دوستان خودتون تاپیک کنین پیشنهاد بدین 

منم کلی کتاب و دوی دارم .میخوام بازم شانس توی نظام قدیم داشته باشم 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤