2789
عنوان

داداشم😐😐😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 44 پست
وای😄😁توسن پسراخیلی ...مواظب باشا گولمـ نخور😉😊

ن باو... خودش خواهر داره ناموس داره چرا اینکارو بکنه خانوادشم خبر دارن از رابطمون... عقد میکنیم خو... یه سال دیگ عروسیمون 

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
اویس😁زن داداش دارشدی

اره 🙄

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤐🤐🤐🤐 ازبدبختی های ازدواج زود وطلاق باهاش بحرف.وبگو الان تومردخونه ایی ازت بیشترازایناانتظارداریم ...

زن نمیخاد که 😑

دختره رو خام میکرد😣

بیشتر دلم برای دختره میسوزه میخاستم بهش پیام بدم روشنش کنم ک ازالان خودشو درگیر این چیزا نکنه داداش منم بچه است 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
دوست دختر اینم۱۵سالشه  منم میترسم دختره ساده باشه بلایی سرش بیاد😕

نترس اون بلا سرم نمیاره من میارم🤣😎

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
ن باو... خودش خواهر داره ناموس داره چرا اینکارو بکنه خانوادشم خبر دارن از رابطمون... عقدیم خو... یه ...

۱۶سالشه عقده؟مگ ب سن تکلیف رسیده؟!

دوست دختر اینم۱۵سالشه  منم میترسم دختره ساده باشه بلایی سرش بیاد😕

گلم ب حرف من گوش بده اول اینک باهاش دوست شو بگوداداشی همه چیوبمن بگو بامن راحت باش فقط بین خودموخودت میمونه😉☺بعدکمـکم بهش بگو بگوباهاش بیرون برو گاهی اواقت خودتم برو بگو میخام ببینمش زن داداشمو😉بعددوست شدی باهاش بگو داداشی هرکاری میخای بکن ولی  رابطه نداشته باش باهاش اول دوم اینک اونم مث مم بدون هواوداشته باش😊

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟
خخ اگه میدونی ازایناس ک کار نمیده دست دخترمردم اشکالی نداره😊😁بزارراحت باشه ولی باهاش دوست شوبزارهم ...

باهاش خیلی دوستم .میترسم بلایی سر دختره بیاره😑🙄

ببخشید خواستم بگم عقد میکنیم 

به هرحال گلم خاهرانه میگم بت مواظب باش همین 😊😉من خودمم ا۱۶سالگی رل زدم الانم ۱۹سالو۶ماهمه ولی اصلا گولشونخور تاوقتی ک رسمی شدید زیادم وابسته نشون نده این نصیحت خاهرانس😊😘عزیزمی

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟
گلم ب حرف من گوش بده اول اینک باهاش دوست شو بگوداداشی همه چیوبمن بگو بامن راحت باش فقط بین خودموخودت ...

دقیقا تک تک کارایی ک گفتی انجام دادم .گلم 

ببخشید خواستم بگم عقد میکنیم 

سنش خیلی کمه بنظرم برای پسرا۲۸سال مناسبه یکم صبرکن و بیشتر فکرکن

به هرحال گلم خاهرانه میگم بت مواظب باش همین 😊😉من خودمم ا۱۶سالگی رل زدم الانم ۱۹سالو۶ماهمه ولی اصلا ...

مرسی گلم😘چشم زیاد وابستش نیستم فقد در حد معمولی دوسش دارم ولی اون برعکس☹️ینی دیوونم کرده هر وخ میخام تمومش کنم رابطه رو جلومو میگیره میگه من انتخابم تویی اگ ولم کنی بری بازم خانوادم میفرستم تو رو برام خواستگاری کنن😕😒

مرسی گلم😘چشم زیاد وابستش نیستم فقد در حد معمولی دوسش دارم ولی اون برعکس☹️ینی دیوونم کرده هر وخ میخا ...

نمیخایش بعد میخای عقدکنی؟!!عزیزم سنت کمه یکم بیشتر فکرکن اجازه بده سنت یکم بره بالا هم شما هم اون پسر .۱۸سالت ک تموم شد اونوقت راجب این اقا فکرکن شما خودت هنوز خیلی جاداری واسه درک زندگی مشترک اینو خواهرانه بهت میگم

نمیخایش بعد میخای عقدکنی؟!!عزیزم سنت کمه یکم بیشتر فکرکن اجازه بده سنت یکم بره بالا هم شما هم اون پس ...

خیلی خواستیم جدا شیم چون هر روز و شبمون دعوا بود ولی بازم نمیزاشت برم..😕تازگیا دیگ خبری از بی محلیا و دعوا مرافه نی🙌🏻😂

مرسی گلم😘چشم زیاد وابستش نیستم فقد در حد معمولی دوسش دارم ولی اون برعکس☹️ینی دیوونم کرده هر وخ میخا ...

ایجانم عزیزم  اگه واقعا میدونی رسمی میادخاستکاری اذیتش نکن باهاش باش ولی اگه ازایناس ک فقط لب دهن فقط حرف میزن ثابت نمیکنه دورشوخط بکش😊😘خاستگاریم بگو توسن ۲۰حداقل بهتره😊بازم خودت میدونی عزیزم😘ولی بهترین کار همینکه وابسته نشی بدترین چیز وابستگیه😔