2777
2789
عنوان

دررین برگشت🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یوهوووووووو  ممممممبببااااااااارررررررررککککککهههههههههه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

ایشالله به پای هم مامان بزرگ بابا بزرگ شین😁عکس نوه هاتونو بزارین بگیم تو سلیقمون نیست😅😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
سرم انقد درد میکنه تو سن 18 سالگی هر شب گریه میکنم 🖤

چراعزیز؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

به امید روزی که منم پست عقد بذارم اونم با عشق لپوی خودم

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
عزیزم اتفاقا همین الان به یادت بودم  ایشالا که خوشبخت بشی😍😍😍😍 منو که یادت نرفت؟🥺

ن دورت بگردم رو کاغذ نوشته بودم اتفاقا اسم شما رو خودم خوندم♥️

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
دلم گرفته عزیزم 

عادی آهنگ شادبزارگوش کن

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
دررین هسدم😂مرسی♥️

چند سالته گلم؟

یوهوووووووو  ممممممبببااااااااارررررررررککککککهههههههههه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ایش ...

قربونت برم من😂😂♥️انقدررر گریه کلدم ک نگو لیست دستم و لباسم خیس بود🥺همه فهمیدن

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone