#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
وای هنوز نمیدونی پنجشنبه ها تعطیلیه بعد وارد بورس میشن
عزیزم من وارد بورس نشدم شوهرم پول داده خواهر شوهرم اون برامون گذاشته و من از اول گفتم این کارو نکن ولی کو گوش شنوا و خواهر شوهرم مخشو زد و الانم دو را دور پیگیرم ببینم چی میشه به حرف من میرسن یا ن.. عزیزم زود قضاوت نکن
عزیزم من وارد بورس نشدم شوهرم پول داده خواهر شوهرم اون برامون گذاشته و من از اول گفتم این کارو نکن و ...
اگه تا سه چهار ماه صبر کنین و سهامتون رو نفروشید حتماً حتماً سود خوبی میکنید فولاد# سهم بنیادی و خوبیه 👌
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
در بورس فقط باید صبور باشی، وقتی سهم خوب و بنیادی بخری، نباید با یه هفته منفی بودنش، نا امید بشی....
من گاهی هفت میلیون هم در ضرر بودم اما صبر کردم و سود خیلی خوبی نصیبم شده
بورس محل سرمایه گذاری هست نه قمار. سرمایه گذاری هم صبر می خواد. این روزها اکثرا توی ضرر هستند که خب طبیعیه. شما سهم خوبی خریدید که قطعا سود ده هست اما نه در مقطع زمانی کوتاه. نگران نباشید. بورس محل مناسبی برای سرمایه گذاری بلند مدت هست. شما به نظر میاد بیشتر از این ناراحت هستید که همسرتون چرا به حرف خواهرش گوش کرده اما ناراحت نباشید کار اشتباهی نکرده. انشالله که سود خوبی نصیبتون بشه