2777
2789
عنوان

هرصبح تا

162 بازدید | 19 پست

بالا نیارم روزم شب نمیشه یه ورق  قرص معده لانسوپرازول دکتر داده 20تومن الان خوردم یکیشو بالا آورم😐 واسه سنگینی معده و اسید و سوزش و هزار بدبختی 

معدم سنگ شده با دمیترون هر دفه نیم ساعت دستشویی ام از یبوست شوهرم میگه باید سند بزارم دربیای

اینی که تو شکم منه نمیدونم بچه س یا واسه زجرکش کردن من اومده 

ینی قشنگ دارم عذاب میکشم 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
کاش منم عذابشو تجربه کنم 

انشاا... انشاا....

بزودیه زوووود که درکم کنی😭😭😭

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش منم عذابشو تجربه کنم 

چند وقته اقدامی

ماه اول اقداممه.قیلا یه بار باردار شدم با یه شب اقدام ولی سقط شد

اووووه یه ماهه هنوز؟

من شیش ماه جلوگیری نداشتم ولی اقدام نبودم😂

یه شب فقط دوره ی تخمک گذاری رابطه داشتم خودمم باورم نمیشد حامله شدم اصلا سوپرایزی بود واسه خودش

تا دوهفته هنگ بودیم هم من هم شوهرم تازه شوهرمم بچه نمیخاست

منم تنبلی تخمدان داشتم درمانم نکردم خیالم راحت بود حامله نمیشم

چند وقتته؟ بعد چهارماه بهتر میشی.من لیموترش خیلی کمکم میکرد برای معده هم عرق نعنا فلفلی نیخوردم خیلی موثر بود یبوست رو حتما برطرف کن من هیچی روم اثر نمیکرد آخرش شربت منیزیم میخوردم .صبح ناشتا دوسه تا قاشق بخور درست میشه

**اللهم عجل لولیک الفرج**
اووووه یه ماهه هنوز؟ من شیش ماه جلوگیری نداشتم ولی اقدام نبودم😂 یه شب فقط دوره ی تخمک گذاری رابطه ...

خب بدن با بدن فرق داره خیلیا یه ساله باردار نمیشن خیلیا با همون یه بار میشن

در اقدام هستم لطفا یک صلوات برای بارداری سالم مهمونم کنید
ایشالا حالتون بهتربشه کاش من صد برابرشماعذاب میکشیدم اماحامله بودم خیلی سخته درسته ولی تحمل کن به رو ...

باورکن هممون حامله میشیم فقط مشکل اینجاس استرس داریم همش فکر منفی

تاپیکاتو خوندم وقتی کیستت خوب شد قرص ویتاگنوس بخور روزی دوتا به ماه نکشیده حامله ای

چند وقتته؟ بعد چهارماه بهتر میشی.من لیموترش خیلی کمکم میکرد برای معده هم عرق نعنا فلفلی نیخوردم خیلی ...

من هشت هفتمه اصلا هفته ها دیگه برام نمیگذره دوهفته س اینجوری شدم اسد معدم زیاده با لیموترش بدتر میزنه بالا آبو با یه کم عرق نعنا خوردم بالا آوردم 

ینی قشنگ روزی صدبار میمیرم و زنده میشم یه قرص حالت تهوع هم میخورم که صد برابر اذیت میشم حالت تهوعم خوب نمیشه که هیچ معده درد و یبوستم بهش اضافه میشه 

خیلیییی بد ویار شدم خیلییییییی

عزیزم منم مثل شما بودم. خیلی سخته ولی الان که وارد ماه پنجم شدم خوب شدم. تواین ماه فقط یه بار بالا آ ...

تا ماه پنج که من هلاک میشم😔