2777
2789
عنوان

چرا گاهی خدا کاری میکنه بخوای تسلیم شی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
فرق میزاره بقیه رو میبینم خیلی ساده امتحانشون میکنه اما من نه راه پس دارم نه راه پیش

خب میگم. که تو اینجوری میبینی

پرده ها جلدی چشمتن، واضح نمیبینی

همه امتحان میشن، منتهی در حد توانایی و ظرفیت 

گاهی یه قطره آب برای یه مورچه سیلابه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
نمیشه یعنی؟  همیشه یه راهی میشه پیدا کردا

6 ساله دارم دنبال راه میگردم

کو راه

انگار خود خدا از اولش خواسته بود انقدر داغون شم که تهش تسلیم شم

یک دختر سرسخت و قوی با روحیه بالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

6 ساله دارم دنبال راه میگردم کو راه انگار خود خدا از اولش خواسته بود انقدر داغون شم که تهش تسلیم ش ...

تسلیم شدن خوبه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خب میگم. که تو اینجوری میبینی پرده ها جلدی چشمتن، واضح نمیبینی همه امتحان میشن، منتهی در حد توانای ...

کاش اینجوری باشه

اما من واسه ازدواجم هم به مشکل می خورم. برای تشکیل خانواده برای تحصیل برای همه چی

کاش یه قطره اب بیشتر نباشه

کاش اینجوری باشه اما من واسه ازدواجم هم به مشکل می خورم. برای تشکیل خانواده برای تحصیل برای همه چی ...

ارتباطت رو با خدا قوی تر کن 

شاید ی جاهایی کم گذاشتی

دقیقا منم سرنوشتم اون چیزی ک خاستم یکیشم نشد حتیی یکی انگارخدا هرچی خاستم برعکس کرد تو بچگی طلاق پدر ...

همیشه خدا رو قبول دارم از اعتقادم بهش ذره ای کم نمیشه

اما چرا منی که با تمام وجود قبولش دارم

تو این راه کمکم نمیکنه

اونی که قبولش نداره رو کمک میکنه

چیزی که همه جا گفت گناهه گناهه گناهه گناهه اما انداختش به جون من دیگه نه میشه ادامه داد نه میشه ...

شاید الان احساساتت ، هیجانات بدی که برات اتفاق افتاده نمیذاره خوب فکر کنی و افکار منفی جلو خوب فکردن و راه حل پیدا کردنت رو گرفته 

از یه ادم درست درمون تاحالا کمک خواستی ؟

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

تاپیکامو بخون

مخصوصا یکی مونده به آخری که نوشتم دخترم راحت خوابیده

ارتباطت رو با خدا قوی تر کن  شاید ی جاهایی کم گذاشتی

جایی کم نبود

خیلی جاها کمکم کرد

اما یهو داغونم کرد

همش به فکر اینم زندگیمو تموم کنم

اما حتی اونم از نظر خدا گناهه

انگار تو یه قفس پر از گناه زندانی ام

شاید الان احساساتت ، هیجانات بدی که برات اتفاق افتاده نمیذاره خوب فکر کنی و افکار منفی جلو خوب فکردن ...

اره 

اونا هم نتونستن مشکل منو حل کنن

فقط گذاشتنم به امون خدا

کاش احساس بود کاش هیجنات بود

کاش خدا اینجوری امتحان نمیکرد 

همیشه خدا رو قبول دارم از اعتقادم بهش ذره ای کم نمیشه اما چرا منی که با تمام وجود قبولش دارم تو ای ...

دقیقا مشکل منم همینه همش میگم اونایی ک مادرمو اذیا کزدن اونایی ک منو دارن اذیت میکنن چرا چوبشونو نمیخورن خدا چزا هواشونو داره!!!

میگن آخر زمونه همینه دیگ ادمای بد طرفدار بیشتری دارت هم پیش مردم هم خدا...هرچی خوبتر باشیم بیشتر اذیت میشیم

دقیقا مشکل منم همینه همش میگم اونایی ک مادرمو اذیا کزدن اونایی ک منو دارن اذیت میکنن چرا چوبشونو نمی ...

حالا اگر شانس منه

بد شم چوبشو می خورم

حالا اگر شانس منه بد شم چوبشو می خورم

هی خدا چی بگم واقعا نمیخام کفر بگم هنوزم خدارو دوست دارم اما از وقتی مادرم مرد دیگ نظرم ی جور دیگ شد رو اعتقادم...

امیدوارم خدا ب دلت نظر کنه مشکلت حل بشه بازم توکل بخودش دگ راهی جز خودش نداریم

هی خدا چی بگم واقعا نمیخام کفر بگم هنوزم خدارو دوست دارم اما از وقتی مادرم مرد دیگ نظرم ی جور دیگ شد ...

انقدر تنهاییم

که جز خدا کسیو نداریم

به خودشم که میگیم فقط میگه صبر کن