2777
2789
عنوان

کنکوریای ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولتی یا آزاد؟؟؟

پیام نور

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
چه رشته ای میخواهین بخونین

علوم تربیتی، روانشناسی ، مهندسی پزشکی

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
من تجربی هستم

هر رشته ای قبول شدین برین

دانشگاه فقط دید شما رو در مورد اون رشته باز میکنه

در مورد پرسونال برندینگ دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا بعد کنکور بشدت مطالعه کنید. این ابزار ها رو تو هر گرایشی بکار ببری موفق خواهی شد

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
آهان موفق باشی عزیزم واسه منم دعا کن خسته شدم دیگه😔

امیدوارم از رشته ای که لایقشی دربیای💓

هر رشته ای قبول شدین برین دانشگاه فقط دید شما رو در مورد اون رشته باز میکنه در مورد پرسونال برندین ...

ممنون بابت راهنماییتون البته من اسم این چیزاییم ک میگین نشنیدم ولی حتما مطالعه میکنم

علوم تربیتی، روانشناسی ، مهندسی پزشکی

عالین همشون. چند تا کلید واژه میدم

بعد کنکور ۱ ماه بکوب در موردش مطالعه جنگی کنید

دیجیتال مارکتینگ

پرسنال برندینگ

تولید محتوا

این ابزارها شما رو موفق خواهد کرد

ممنون بابت راهنماییتون البته من اسم این چیزاییم ک میگین نشنیدم ولی حتما مطالعه میکنم

اگر دنبال اینها نرفتین یادتون باشه یکروزی کسی به شما گفته بود براتون حیاتیه

عالین همشون. چند تا کلید واژه میدم بعد کنکور ۱ ماه بکوب در موردش مطالعه جنگی کنید دیجیتال مارکتینگ ...

من الان کارم تولید محتواست