2777
2789

من کلا از اول هیج دوستی نداشتم... یه چندتا بود اما صمیمی نبودن.. وچقد خوشحالم ک الان شوهرم باعث شده بهاشون قطع رابطه کنممم. نامرد بودن کصافتااا

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همه ی دوستای مجردیم رو دارم دورهمی میزاشتیم هر دوماه واقعا خوش میگذشت شوهر دوتاشونم با شوهرم دوستن تو هیچی جمعی بهتر از جمعای دوستای مجردیم بهم خوش نمیگذره .

لعنت# ب کرونا  😢

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
یه سریا مثل دوسته خوده من حسودن نمیشه باهاشون بود دیگه انقدر تلاش کرد که بین مارو بهم‌بزنه!!! هی میگ ...

دوست من یه کارا میکرد دوست پسرمو از چشمم بندازه هی ایراد مسخره میگرف حالا خودش قیافش شبیه نون بربری بودا یه بارم که باهم رفتیم بیرون سه تایی اصلا با من حرف نزد همش با دوس پسرم بعد مثلا کادو گرون میخرید داشت میترکید بعدا فهمیدم چقدر حسادت میکرد

ما ۶ تادوستیم که از ۵ دبستان یکی یکی همو پیدا کردیم تا دبیرستان شدیم ۶ نفرتا الان ۲۵ ساله باهمیم خیلی بحث میکردم باشوهرم چون اونم اهل رفیق بازی نیست.. اخر راضیش کردم این ۵تا بهترین خاطرات زندگیمن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

واای من همه دوستام اینجوری بودن این چه رسم زشتیه این دخترا دارن بخدا پسرا اینطور نیستن! یکی دوستام عقد که کرد گفتیم عکسات ببینیم فقط یه دونه عکس با حجاب گذاشت اونم قسم داد که تو رو خدا از گالریتون پاک کنید 🥴

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
دوست من یه کارا میکرد دوست پسرمو از چشمم بندازه هی ایراد مسخره میگرف حالا خودش قیافش شبیه نون بربری ...

اره دقیقا دوست منم با اینکه خودش دوست پسر داشت اما هی حسادت میکرد میگفت چرا واسه تو بیشتر وقت میذاره ،معلومه دوست داره اینم شانسه منه ،بعد بهش بر میخورد این منو میبرد بیرون منم کلا گذاشتمش کنار

آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع)