سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من همه ی دوستای مجردیم رو دارم دورهمی میزاشتیم هر دوماه واقعا خوش میگذشت شوهر دوتاشونم با شوهرم دوستن تو هیچی جمعی بهتر از جمعای دوستای مجردیم بهم خوش نمیگذره .
یه سریا مثل دوسته خوده من حسودن نمیشه باهاشون بود دیگه انقدر تلاش کرد که بین مارو بهمبزنه!!! هی میگ ...
دوست من یه کارا میکرد دوست پسرمو از چشمم بندازه هی ایراد مسخره میگرف حالا خودش قیافش شبیه نون بربری بودا یه بارم که باهم رفتیم بیرون سه تایی اصلا با من حرف نزد همش با دوس پسرم بعد مثلا کادو گرون میخرید داشت میترکید بعدا فهمیدم چقدر حسادت میکرد
ما ۶ تادوستیم که از ۵ دبستان یکی یکی همو پیدا کردیم تا دبیرستان شدیم ۶ نفرتا الان ۲۵ ساله باهمیم خیلی بحث میکردم باشوهرم چون اونم اهل رفیق بازی نیست.. اخر راضیش کردم این ۵تا بهترین خاطرات زندگیمن
واای من همه دوستام اینجوری بودن این چه رسم زشتیه این دخترا دارن بخدا پسرا اینطور نیستن! یکی دوستام عقد که کرد گفتیم عکسات ببینیم فقط یه دونه عکس با حجاب گذاشت اونم قسم داد که تو رو خدا از گالریتون پاک کنید 🥴
ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.
اونایی که داری میگی، شوهر کردن رو مثل فتح کردن سرزمین میدونن و معمولا کمبود دارن،اما من خیلی هم دیدم بعد ازدواج همینجوری دوست موندن، اینا از این مدل زنهای قوی و بااعتماد به نفس بودن
دوست من یه کارا میکرد دوست پسرمو از چشمم بندازه هی ایراد مسخره میگرف حالا خودش قیافش شبیه نون بربری ...
اره دقیقا دوست منم با اینکه خودش دوست پسر داشت اما هی حسادت میکرد میگفت چرا واسه تو بیشتر وقت میذاره ،معلومه دوست داره اینم شانسه منه ،بعد بهش بر میخورد این منو میبرد بیرون منم کلا گذاشتمش کنار
آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع)