2777
2789
بعد از بارداری مچشو گرفتم 

عجب آدمیه....شما زن دومی بازم داره زن بازی میکنه ....خدا هدایتش کنه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من هر روز بیشتر متوجه میشم که یک زن واقعا اگه بخواد میتونه از اسارت و زندگی کوفتی خلاص بشه .  ک ...

جدی 

منم شوهرم معتاد اشغال 

صبر میکنم خاهرم ازدواج کنه زود طلاق بگیرم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
تو خانوادش هم ارثیه همشون ۲ یا ۳ تا زن میگیرن الان من زن دومش هستم بخاطره همین میترسم بگید چیکار کنم ...

عزیزم وقتی خودتون وارد زندگی یه زن دیگه شدید باید انتظارش داشته باشید یکی وارد زندگی شما شه

نمیدونم بعده بارداری مچشو گرفتم ولی به زن اولش خیانت کرده بوده ک اونم جدا شده منم بعدا فهمیدم دلیل ج ...

وای خیلی ناراحت شدم از دستتون اول فک کردم با وجود زن اول شما هم ازدواج کردید وخواستم بگم بهتر میفهمی زن اول چی کشیده ...ولی خوب اشتباه متوجه شدم ببخشید