2777
2789
عنوان

کسب درآمد

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 18 پست
من تو بورسم خیلی استرس داره ۳روزه انقدر بازار خرابه با خاک یکسان شدیم البته منکر سود دهیش تو اکثر ...

عزیزم یه ادم حرفه ای تو بورس نباید استرس بگیره این افت ها بخاطر اخباریه که خب بورس شدیدا واکنش نشون میده بهش اتفاقا الان بهترین زمان برای خرید هستش اگه فروشنده باشع

مطمئن باش رشد خوبی در پی خواهد داشت :)))

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این روزا شدیدا دنبال کسب درامد مجازی ام  انقد دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه🥺

تولید محتوا برای پیج اینستا(با نرم افزارهای گوشی هم میتونی عکس نوشته و ویدیو ادیت کنی)

ادمینی پیج

یادگیری یه نرم افزار مث فتوشاپ

اگه حوصله هیچ کدومو نداشتی سایتهای درامد با انجام کار .با گذاشتن وقت تو یکیشون میتونی در حال حاضر ماهی بیشتر از 300 هم دربیاری .خواستی تا معرفی کنم

تولید محتوا برای پیج اینستا(با نرم افزارهای گوشی هم میتونی عکس نوشته و ویدیو ادیت کنی) ادمینی پیج ...

الان دارم کار با فوتوشاپ و ایلوستریتور رو یاد میگیریم و همینطور در حال یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون هستم در کنار اینها اگر این سایت هارو هم بهم معرفی کنید ازتون ممنون میشم 

عیب نداره تجربه شد :)