2777
2789
عنوان

کسب درآمد

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 18 پست
من تو بورسم خیلی استرس داره ۳روزه انقدر بازار خرابه با خاک یکسان شدیم البته منکر سود دهیش تو اکثر ...

عزیزم یه ادم حرفه ای تو بورس نباید استرس بگیره این افت ها بخاطر اخباریه که خب بورس شدیدا واکنش نشون میده بهش اتفاقا الان بهترین زمان برای خرید هستش اگه فروشنده باشع

مطمئن باش رشد خوبی در پی خواهد داشت :)))

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این روزا شدیدا دنبال کسب درامد مجازی ام  انقد دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه🥺

تولید محتوا برای پیج اینستا(با نرم افزارهای گوشی هم میتونی عکس نوشته و ویدیو ادیت کنی)

ادمینی پیج

یادگیری یه نرم افزار مث فتوشاپ

اگه حوصله هیچ کدومو نداشتی سایتهای درامد با انجام کار .با گذاشتن وقت تو یکیشون میتونی در حال حاضر ماهی بیشتر از 300 هم دربیاری .خواستی تا معرفی کنم

تولید محتوا برای پیج اینستا(با نرم افزارهای گوشی هم میتونی عکس نوشته و ویدیو ادیت کنی) ادمینی پیج ...

الان دارم کار با فوتوشاپ و ایلوستریتور رو یاد میگیریم و همینطور در حال یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون هستم در کنار اینها اگر این سایت هارو هم بهم معرفی کنید ازتون ممنون میشم 

عیب نداره تجربه شد :)