2777
2789
ممنون گلم

عزيزم دو پريود بعد بازم ميتوني

من سومين انتقالم نتيجه گرفتم اون وسطام طبيعي يبار باردار شدم كلي خوشحالي و ذوق كه هفته هفت سقط شد دركت ميكنم سخته 

انشاالله به اميد خدا نتيجه بگيرين

عزيزم دو پريود بعد بازم ميتوني من سومين انتقالم نتيجه گرفتم اون وسطام طبيعي يبار باردار شدم كلي خوش ...

یعنی بنظرتون پریود دوم شروع میشه روز سوم دارو میگیریم ؟ که روز دوازده میگن بیا برا سونو و چک کردن ضخامت؟ 

یا اینکه دوتا دوره پزیود بشم بعد دوره سوم دارو بگیرم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم دو پريود بعد بازم ميتوني من سومين انتقالم نتيجه گرفتم اون وسطام طبيعي يبار باردار شدم كلي خوش ...

بنظرتون چرا انتقال نتیجه نمیده؟ من همه چیز رو رعایت کرده بودم شاید فقط استرسمو نتونستم کنترل کنم

یعنی بنظرتون پریود دوم شروع میشه روز سوم دارو میگیریم ؟ که روز دوازده میگن بیا برا سونو و چک کردن ضخ ...

معمولا ميگن روز دوم سوم پريود سوم،، منتها بعضي پزشكا ميگن روز دوم پريود دوم بيا چك كنيم اگه مناسب بود دارو بگير اگه نه بمونه پريود سوم 

بنظرتون چرا انتقال نتیجه نمیده؟ من همه چیز رو رعایت کرده بودم شاید فقط استرسمو نتونستم کنترل کنم

اول خواست خدا 

بعد كيفيت جنين و موقعيت رحم

بعد استرس

شما جنيناتون چند روزه بود؟؟

معمولا بلاست يا همون پنج روزه خوب جواب ميده 

از امروز كاملا سردي رو از برنامه غذاييتون حدف كنين دارچين زنجبيل خرما زياد مصرف كنين يعني همه غذاهاتون دارچين داشته باشه چهار مغز با خرما و عسل ميكس كنين زياد بخورين  دوغ بستني حدف كنين ماست رو با گل محمدي بخورين پياده روي منظم داشته باشين از ماهي كه ميخوايين انتقال بدين زير دلتونو با روغن سياه دونه هر روز دو بار ماساژ بدين بعد با كمربند پشمي ببندين از چند روز قبل انتقال نشاسته با آب بخورين شير سوياي خارجي بگيرين هر روز دوبار بخورين نشاسته و شير رو تا روز دهم انتقالتون ادامه بدين از امروز اصلا گوشت گاو مصرف نكنين اميد و ايمان داشته باشين از ته ته قلبتون

والا نمیدونم جند روزه بودن نپرسیدم،  ممنونم عزیزم از راهنماییهات

اينسري رفتي با دكتر صحبت كن بگو بلاست كنيم منم پي آر پي انجام بدم نظرتون چيه؟؟ 

انشاالله به آرزوي خوشگلتون برسين بازم سوالي داشتين در خدمتم اگه بدونم

اول خواست خدا  بعد كيفيت جنين و موقعيت رحم بعد استرس شما جنيناتون چند روزه بود؟؟ معمولا بلا ...

کیفیت جنین هام همه بی بود، رحمم مشکل نداشت، ولی استرس داشتم خیلی،حالا نمیدونم ربطی به استرس داره یا چیز دیگه

بلاست و پی آر پی یعنی چی؟  

بلاست همون پنج روزه ميشه جنينا البته جنين شناس نظر ميده كه ميشه پنج روزشون كرد يا نه چون اگه كيفيتشون پايين باشه تا برسن به پنج روزه از بين ميرن اين ريسكو نميكنن بعضي دكترا بايد نظرشونو بدوني شما مركزي كه ميري بپرس از منشي بگو ميتونم در مورد جنينام با جنين شناس صحبت كنم؟؟؟ 

پي آر پي هم پزشك زنان انجام ميده به اصطلاح ميگن جوان سازي رحم ٤٨ ساعت قبل از انتقال از دستتون خون ميگيرن ميبرن آزمايشگاه پلاسماشو جدا ميكنن يه ساعت بعد ميارن همون خونو تو رحم تزريق ميكنن اين كار باعث جوانسازي رحم ميشه

بلاست همون پنج روزه ميشه جنينا البته جنين شناس نظر ميده كه ميشه پنج روزشون كرد يا نه چون اگه كيفيتشو ...

ان شاء الله ایندفعه میرم راحب جنین هام سوال میکنم، اها پی ار پی یادمه دفغه قبل مال ی خانمه رو که ضخامتش بالا نمیرفت رو انجام داده بودن، مال من روز دوازدهم9 بوده گفت عالیه

ممنون از توصیه هات حتما انجامشون میدم برا انتقال بعدی