2777
2789
عنوان

شوهرم گفت هر دوتون زر زر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 41 پست

همه مردایی که خانوماشون خاندارن به صبح دیر بیدار شدن خانوماشون حسادت میکنن اشکال نداره😀😀😀من که هروقت به روم میاره میگم اولا کاره من تو خونه ۲۴ساعتست و دوما اینکه اگه شما مردا نرین سرکار پس دلیل خلقتتون چی بوده؟؟؟؟هیچی دیگه چون جوابی نداره میره زود میخوابه که صبح خواب نمونه🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نت از کجا اوردی؟ صبح ها زود بیدار شید کلی کار واسه انجام دادن هست بعضی ها از بیکاری مینالن بعض ...

به خدا من دیشب تا ۲فقط کار کردم 

از بسته بندی گوشت 

کله پاچه 

پخت غذا برا همسرم 

سبزی 

میوه 

آماده کردن وسایل کباب برا همسرم که امروز اداره مهمان دارن 

کله سحر ساعت ۶هم بر پا بودم 

من همیشه محیط خونه رو براش فراهم‌میکنم کل خرید خونه از نون و میوه و ....خودم انجام میدم چون وقت نمیکنه دیگه نمیدونم باید چیکارکنم هرروز گردگیری و جارو برقی خونه رو انجام میدم همیشه خونه مرتبه 

من همیشه محیط خونه رو براش فراهم‌میکنم کل خرید خونه از نون و میوه و ....خودم انجام میدم چون وقت نمیک ...

صبح زود پاشو به شوهرت صبحانه بده بدرقه اش کن شوهرتا غذا درست کن خونه تمیز کن و برا خودت ماسک درست کن روحیه ات کلی عوض میشه

من همیشه محیط خونه رو براش فراهم‌میکنم کل خرید خونه از نون و میوه و ....خودم انجام میدم چون وقت نمیک ...

آرامش مهمترینشه👌

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

کلا گاهی مردا بچه میشن انگار 

منم همیشه به همسرم میگم وسط فلکه نخواب 

همچین مواقعی شما با دخترت مکان رو عوض کن 

سعی کن ساعت خدابتونو تنظیم کن باهاش 

به خدا از همه بدتر کلافگی اوضاع اقتصادیه ....

بزن تو دهنش بگو خودتو اصلاح کن😂

والا

چ وضعشه

اولا بگو برو تو اتاق بخواب

دوما بگو از حرف امروزت خیلی ناراحتم

بعدشم تقصیر خودته که از اول جوری برخورد نکردی که پول کافی برات بزاره که هر وقت بخوای نت بخری.اشتباه از خودت بوده

تا میتونی کار ازش بخواه که اینجوری باهات برخورد نکنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به خدا من دیشب تا ۲فقط کار کردم  از بسته بندی گوشت  کله پاچه  پخت غذا برا همسرم&nb ...

Wow!

همچین ادمایی پس هنوز پیدا میشه😂

ماشالله

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
Wow! همچین ادمایی پس هنوز پیدا میشه😂 ماشالله

آره به خدا 

همسرم هم یه ریز میگفت ماشا الله بهت چی کردی 

من کلا کار خونه رو خیلی دوست دارم 

از بچگی این مدل بودم 

الان دخترم مثل خودمه