2777
2789

من بزارم هم خودمو هم عشقمو نظر بدید؟

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بگو سیبیل بزاره خوب میشه 

نه با با گذاشت خیلی بد شد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینکه بوس جدی میگی

بوس؟؟؟؟؟

اره نامزدم

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}
آره دختر دایی من عمل کرده اصلافاصله های لب وبینی وچونه به هم ریخته ی جوری شده قبلش بهتر بود.خیلی هم ...

اره منم عمل كردم همينجوري شدم ولي خيلي ناز شدم بهم مياد😂🤪

كارير قديمي بوده ام😜
نه الان ایلامم خونم می‌ره کرمانشاه چند روز دیگه 

بیینش غیر طبیعیه

بزرگ هسو رو ب بالا

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
آخه ی جوری شده خودش هم همش میگه بینیم زشت شده برم ترمیممم 😥😥

نه خوبه

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...