2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فداتشم برا بقیه نوشتم بخون اگ میتونی قانعم کن بفهمم خب ثواب داره

ببین از سر تجربه بهت میگن،من ی سقط داشتم ی بارداری خدارو شکر موفق، بچه ای ک بخواد بمونه میمونه،نخواد بمونه تو پنبه هم بزاریش نمیمونه، پیش پیش غصه چیزی و نخور، من بتام تو هفته 6 عدد 371بود،چی شد بچم؟ بلا نسبت هر بیشعوری از جاش بلند شد گفت نمیمونه، فلانه، بیثاره، رفتم برا ضربان قلب دکتر ابله برگشت گفت قلبش ضربانش کمه فلانه بیثاره،اوووو اصلا داستان ها، الان چیشد،؟ بچم خدارو شکر سر و مر و گنده، به حرف این و اون اصصصصلا گوش نکن، بعضیا از حسودی هم ک شده میخوان بهت استرس بدن، بدن با بدن فرق میکنه، نی نی سایت بددددترین جا برای پرسیدن سواله، انقققدر بهت استرس میدن بعضی وقتا ک میخوای دق کنی، برو ارامش داشته باش، کتاب بخون، بیخیال شو، ب خدا بسپار، وقتی نمیدونستی خدا اون بچرو تو شکمت قرار داد، و ازشم تا الان محافظت کرد، خودش پس ازین ب بعدم هس

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

نه چیش مشکل داره ... خیلی ام خوبه 

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
ببین از سر تجربه بهت میگن،من ی سقط داشتم ی بارداری خدارو شکر موفق، بچه ای ک بخواد بمونه میمونه،نخواد ...

بغضم گرفت با حرفات اره راست میگی خدا خودش واسم معجزه کرده خودشم اگ صلاح بدونه نگه میداره

دکتر ب من گفته بود با کلی امپول و دارو ببینم بچت میشه یا ن ولی من بدون هیچ دارویی حامله شدم

خدایا ب خودت میسپارمش

مرسی دوست خوبم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
ببین از سر تجربه بهت میگن،من ی سقط داشتم ی بارداری خدارو شکر موفق، بچه ای ک بخواد بمونه میمونه،نخواد ...

من پارسال آذر ماه سقط کردم به صورتی که تیتر بتا اومد پایین و ناخودآگاه سقط شد، خیلی روحیه ام حساس تر شده و من بعد از اون دیگه از عید شروع کردم به اقدام و هرماه کلی دوفاستون و لتروزول میخوردم اما بی فایده بود، ماه پیش دیگه دکترم گفت برو عکس رنگی بگیر که من باز از ترسم نرفتم و گفتم یکی دو ماه کاملا بیخیال بشم و بعدا دوباره سفت و سخت بگیرم، حتی دوفاستون رو هم بعد از 6 ماه مصرف نخوردم و کلا هیچی نخوردم، و در کمال تعجب دیدم که این ماه تست بی بی چک مثبت شد، دیروز رفتم آزمایش تیتر بتا دادم و 681 بود، آخرین پریودم 28 شهریور بود و پزشک که مراجعه کردم گفتند که تیتر بتا هموز کمه و باید تکرار بشه و من باز یاد پارسال افتادم و اون مصیبت هایی که کشیدم و در آخر موجب سقط بچم شد😢 متاسفانه نمیتونم اونطور که باید خوشحالی کنم و استرس رو از خودم دور کنم، چون پارسال خیلی عذاب کشیدم ولی حرفای شما درسته، میسپرم به خود خدا، امییدوارم این بار برام بمونه🤲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز