2777
2789
عنوان

خواهرشوهر خوب من😍

232 بازدید | 13 پست

بذارید من بگم خواهرشوهرم چیکار میکنه ک دوسش دارم

خواهرشوهر کوچیکمه. بنده خدا خیلی بهم احترام میذاره. مثلا خونه پدرش کاری باشه نمیذاره من پاشم. مثلا ظرف باشه نمیذاره من بشورم. البته منم انقد بد نیستم از خدا خواسته باشم . منم کوتاه نمیام. تو جمع کسی بخواد از من چیزی بگه پشتم وایمیسه. چه من اونجا باشم چه نباشم. احترام خانوادمو داره. مامانمو خیلی دوس داره و ققط خاله جان خاله جان میکنه

بی هماهنگی خونمون نمیاد و وقتی هم میاد بدون گفتن بمن پانمیشه اتاق و اشپزخونه رو بگرده

بدون اجازه یخچال رو باز نمیکنه

اگر بچم با بچه ش دعوا کنه گارد نمیگیره

منم اینو بگم منم نهایت سعیم رو میکنم منم مثل اون خوب باشم.

اصلا خیلی اوقات بخاطر اون خواهر شوهرم از خیلی از رفتارای مادرش چشم پوشی میکنم

بیاید مثل خواهر شوهرم خوب باشیم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

خواهر# شوهر خوب 

جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون  ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿      حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻     هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم   💀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه خواهر شوهر کوچیک تر از شوهرم دارم بچم بچشو بغل کرد نزدیک بود بچمو بخوره الان دخترم می ترسه بره طرفش 😂😂😂😂😂😂😂خدا شانس بده 😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره. خداییش. حالا خییییلی از صفات خوبش رو نگفتم.

با جاری جدیدم هم همینطوره. ولی فک کنم منو بیشتر دوس داشته باشه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸