2777
2789
عزیزم من خودم خیلی بدترم به خاطر همین گفتم الان ۲۹ سالمه به نظرت برم سونو تو اقدامم دارو میخورم تا ح ...

بادکترتون مشورت کردین چون یه خانمی همینجامیگفت که وقتی حامله شدن توده همزمان رشد میکرد ومجبور شدن دراون دوران عمل کنن

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

وای یعنی مال من تحریک شده😥

فکر نکنم با یکی دوبار تحریک بشه کلا نزار به سینت فشار بیاد وسوتین جک دار واسفنجی هم اصلا استفاده نکن

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من خودم خیلی بدترم به خاطر همین گفتم الان ۲۹ سالمه به نظرت برم سونو تو اقدامم دارو میخورم تا ح ...

منم تو اقدامم گلم‌.دارو نمیخورم فقط.نمیدونم این حرفم درسته یانه.ولی من خودم برگردم به گذشته اصلا دوست ندارم بدم سونو.وانجام نمی دادم.چون اصلا توده ای حس نکرده بودم و الکی واسه تیرکشیدکای پریود رفتم چکاب وبعد اون زندگی و روحیم بهم ریخت.حالا نمیدونم گلم به شما چی بگم

بادکترتون مشورت کردین چون یه خانمی همینجامیگفت که وقتی حامله شدن توده همزمان رشد میکرد ومجبور شدن در ...

کلا مشکلی ندارم اما میگم لازمه برم سونو 

(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین))
پس چه مدلی بپوشم خانمی؟ازاین راحتی ها؟

بله من که فعلا دکترم ممنوع کرده گفتن ممکنه باعث رشد توده بشه 

منم تو اقدامم گلم‌.دارو نمیخورم فقط.نمیدونم این حرفم درسته یانه.ولی من خودم برگردم به گذشته اصلا دوس ...

آره عزیزم منم خیلی حساسم با خودم میگم سونو نرم تا فکر و خیال نکنم چون دارو هم میخورم از طرفیم اینطوری فکرم درگیره الان حس میکنی  چیزی آخه منم زیاد معاینه میکنم بعد پریود ولی خب بافت سینه خودش جوریه که نمیشه تشخیص داد

بله من که فعلا دکترم ممنوع کرده گفتن ممکنه باعث رشد توده بشه 

ممنون خانمی.دکتر جراح به من این رو نگفته بود قبلا رفته بودم.الانم سوتین سفت بسته بودم از صبح دست درد شده بودم.الان سری بازش کردم.خیلی بهتر شدم.خدا خیر ت بده

آره عزیزم منم خیلی حساسم با خودم میگم سونو نرم تا فکر و خیال نکنم چون دارو هم میخورم از طرفیم اینطور ...

بنظرم خیلی ها هستن که سونو پستان نرفتن و اقدام دارن میکنن.من وشماخیلی حساس شدیم عزیزم.انشاءالله خدا کمکمون کنه.بارداری و شیردهی خیلی واسمون خوبه.التماس دعا دارم.من ۳ ساله تو اقدامم باردارنشدم.التماس دعا دارم خیلی

آره عزیزم منم خیلی حساسم با خودم میگم سونو نرم تا فکر و خیال نکنم چون دارو هم میخورم از طرفیم اینطور ...

راستی چی میخوری واسه بارداری؟من تو این سه سال از ترس همین سینه هام هیچ دارویی نخوردم.

راستی چی میخوری واسه بارداری؟من تو این سه سال از ترس همین سینه هام هیچ دارویی نخوردم.

همه چی هر دفعه یه قرص هورمونی جدید یه مدتم به خاطر کیست ال دی لتروزول کلو میفن دگزا آمپول hmg 

به نظرم برو یه دکتر خوب من می دونم انتظار چیه دو سال و نیمه منتظرم ولی نمیشه تو تاپیکت دیدم سه ساله منتظری حتما برو دکتر شرایطتو کامل توضیح بده بپرس میشه یه قرصی آمپولی چیزی مصرف کنی که خطری برات نداشته باشه آخه اینطوری که خودت عذاب میکشی منم از ترس اینکه دکترم قرص نده فعلا سونوی سینه نمی خوام برم به نظر من استرس دلیل باردار نشدنته خواهش میکنم برو دکتر قوی باش خدا رو شکر مشکلیم نداری توکل به خدا ان شاالله زود باردار بشی انقدر سرت شلوغ بشه که نتونی فکر و خیال کنی

بنظرم خیلی ها هستن که سونو پستان نرفتن و اقدام دارن میکنن.من وشماخیلی حساس شدیم عزیزم.انشاءالله خدا ...

محتاجم به دعا عزیزدلم الهی که خیلی زود نی نیتو بغل بگیری و از فکر و خیال راحت بشی همیشه سلامت باشی دوستم آره منم چون خودم خیلی حساسم میدونم خیلی بده دیگه زیاد فکر نکن اما حتما یه دکتر زنان خوب برا بارداری برو که زودتر جواب بگیری مشکلتم بگو من خیلی خودم حساس شده بودم رو این موضوع تو اینترنت هم کلی مطلب خوندم فقط میدونم فیبرو آدنوم خطر نداره خدا رو شکر