2821
2789
عنوان

یه غذا بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست

برنج رو تو قابلمه جدا کته کن بذار دم بکشه تو اون فاصله سیب زمینی رو نگینی سرخ کن . بذار کنار .یکم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمو و زردچوبه مخلوط کن. بعد مایتابه رو گرم کن یه کم رب بریز توش و گوشت رو با کف دستت به صورت گرد گلوله کن کوفته ای کوچیک انوازه گردو بعد بچین تو ماهیتابه درشئ ذار مغز پخت که شد درشو بردار روشم شرخ شه بچین کنار سسیب زمین نوش کن. نیم ساعتع حاضره

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنامه سر اشپز پاپیون رو نصب کن توش هر چی غذا بخوای هست واردش بشو برنامه انلاینه توش همه چی هست یکم ...

مرسی عزیزم فک میکنم خیلی ب کارم بیاد 😍همیشه میمونم چی بپزم 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
برنج رو تو قابلمه جدا کته کن بذار دم بکشه تو اون فاصله سیب زمینی رو نگینی سرخ کن . بذار کنار .یکم گو ...

مرسی عزیزم ❤

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
مرسی عزیزم فک میکنم خیلی ب کارم بیاد 😍همیشه میمونم چی بپزم 

خواهش میکنم فقط خوب برنامه رو زیر و رو کن دستت میاد هر کدومو بزرنی رو قلب مشخصه ذخیره میشه 

وارد برنامه بشو حتما 

خیلی کاربردیه تو بازار هست سر آشپز پاپیون

چجوریه

پیاز ریز خورد کن بریز تو قابلمه با روغن سرخ بشه

بعد طلایی شد گوجه فرنگی نگینی خورد شده رو اضافه کن 

میتونی سیب زمینی نگینی هم بعدش اضافه کنی 

یکم که سرخ شدن زردچوبه و کمی رب گوجه اضافه کن

به اندازه نفراتی که هستید برنج رو بشور اضافه کن  به مواد نمک بزن 

آب بریز روش وقتی آبش ته کشید دم کنی بزار 

پیاز ریز خورد کن بریز تو قابلمه با روغن سرخ بشه بعد طلایی شد گوجه فرنگی نگینی خورد شده رو اضافه کن& ...

اکی دیدم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40