2777
2789
عنوان

به دنبال خیر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 27764 بازدید | 52 پست

اگه فقیری عزت نفس داشته باش

ساده-نباشید#  

ساده_باور_نباشیم#  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادم فقیر گوشی اندروید نداره دیدم‌ک‌میگم بین شاکردام

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀
فارس

ببین ی جا سراغ دارم با 2میلیون و 700 کلی از جهیزیه رومیتونی بخری

من خودم گرفتم ولی چون رنگاش هیچکدوم به دلم نبود

به یه دختر دیگه فروختم

آون توستر میده

زودپز

کیک پز

قابلمه سایز 34

چایی ساز

جارو برقی

سرویس کفگیر ملاقه

دودست غذاخوری 57پارچه

ی سینی پذیرایی 

یکی دوتا تیکه دیگه هم بود یادم نیست

اگه خواستی بگو خصوصی شماره بفرستم

اینجاونمیخام

نمیخام فک کنن تبلیغه

و قرائت  سوره های
* ذاریات, طلاق , مزمل والم نشرح *
در هر روز برای توسعه امر معاش مجرب است بطوری كه من حیث لا یحتسب میرسد و موجب حیرت عقول می گردد.ودر اهمیت این ختم فرموده كه
اگر در روز این ختم از شما فوت شد آنرا در شب بجای  اورد

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
و قرائت  سوره های * ذاریات, طلاق , مزمل والم نشرح * در هر روز برای توسعه امر معاش مجرب اس ...

عزیزمـ شما گفته بودین برای ازدواج طه بخون من خوندم وسطاشم خواستگار دلخواهم پیدا شده

خواستم ازت تشکر کنم ک گفتی

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
عزیزمـ شما گفته بودین برای ازدواج طه بخون من خوندم وسطاشم خواستگار دلخواهم پیدا شده خواستم ازت تشکر ...

خواهش میکنم انشالله خوشبخت باشی   اگه به خدا متوصل بشی هرچی بخوای بهت میده ی توصیه خواهرانه هروقت ازدواج کردی هرشب سوره واقعه بخون تامحتاج کسی نباشی وخدا ب زندگیتون برکت بده باوضو

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
خواهش میکنم انشالله خوشبخت باشی   اگه به خدا متوصل بشی هرچی بخوای بهت میده ی توصیه خواهرانه هرو ...

مرسی عزیزم

چشم حتما میخونم مرسی ک گفتی❤

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز