2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست
دخترت به یه غذای جدید حساسیت داره ، پسر من با اینکه یه سالشه هر وقت بیسکوییت مادر بهش دادم بالا آورد ...

اخه چیزی نخورده کلا کمکیو نمیخوره به زورم  نمیدم بهش اصلا چون وزنش خوبه اصراری ندارم بخوره

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بعصی بچه ها بیشتر از حد شیر میخورن، دختر خاهرشوهر منم همینجوری بود، از بس شیر میخورد و اینکه خاهرشوهرم شیرش خیلی زیاد بود،  همیشه مجبور بود بچشو عمودی تو بغلش میگرفت بعدم به ما میگفت بچم رفلاکس داره 😒.

حالا هم شما اگه شیرت خوبه اصلا اصرار به غذا دادن به بچت نکن، همون شیرت برا وزن گیریش عالیه، فوقش به انداز۶ چند قاشق اونم روزی ۳ بار بهش فرنی یا حریره بده دیگه بیشتر نده. ادیتش نکن 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بعصی بچه ها بیشتر از حد شیر میخورن، دختر خاهرشوهر منم همینجوری بود، از بس شیر میخورد و اینکه خاهرشوه ...

اتفاقا مامانمم میگه شیرت کافیه مجبورش نکنه فرداپس فردااضافه وزن بگیره بزار معمولی باشه

عمودی 😂😁😂

😂😂😂😂

یعنی بخدا تا یکم ای بچه رو مایل میکرد یا رو زمین میخابوندش طفلی اوق میزد، همش راست تو بعلش میچرخوندش، بعدم میگفت بچم رفلاکس داره، ضعیفه،حالا بچه ضعیفش تو ۶ ماهگی ۱۰ کیلوش بود 😅😅😅😅😅

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

😂😂😂😂 یعنی بخدا تا یکم ای بچه رو مایل میکرد یا رو زمین میخابوندش طفلی اوق میزد، همش راست تو بعلش ...

😂😁بهش میگفتی بچه ریفلاکسی تو ۶ماه ده دیلو میشه اخه  ،،،نه دخترمن ۸کیلو،ولی زیاد شیر میخوره دیشبو که کلا اویزونم بود

😂😁بهش میگفتی بچه ریفلاکسی تو ۶ماه ده دیلو میشه اخه  ،،،نه دخترمن ۸کیلو،ولی زیاد شیر میخوره دی ...

عزیییزم نوش جونش، هیچی کاملتر از شیر برا بچت نیست تا ۱ سالگی بزار سیری شیر بخوره