2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خواهر و دوست ندارم ولی از وقتی بچه دار شدم دیگه وقت سرخاروندن ندارم تا حس تنهایی هم داشته باشم ! ...

خب من بچه هام از آب و گل دراومدن و دیگه مثل زمان کودکی نیازی نیست مرتب و تمام وقت در اختیارشان باشم.

احساس می‌کنم تو زندگی وقتی واسه خودم نگذاشتم. یا اصلا خودم رو دوست نداشتم.گاهی دلم یک درد و دل ساده می‌خواد، اما اونم‌میسر نمیشه

بهتر بابچه هات و همسرت خوش باش خدا نگهشون داره واست چیه بابقیه فقط دردی ک درمون نمیکنند سوهان روح ...

فکر می‌کنی.

اولش خوب به نظر میاد، اما بعد از چند سال از این بی رفت و آمدی واقعا خسته میشی. اینکه سال به سال هیچ جا نری، کسی را نبینی.

یا حتی با یکی پای تلفن یا تو موبایل حرف نزنی. سکوت مطلق.

بعد از یه مدت از لحاظ روحی آدم بیمار میشه.

خب من بچه هام از آب و گل دراومدن و دیگه مثل زمان کودکی نیازی نیست مرتب و تمام وقت در اختیارشان باشم. ...

عزیزم درددل کردن فقط درد آدمو زیاد میکنه تو این زمونه به هیشکی اعتباری نیس معرفت کجا بود ، سعی کن سرتو گرم کنی تو گوشیت چنتا برنامه بریز که فکرتو مشغول کنه 

متاهل هستم

تنهایی ادمو فقط خدا پر میکنه 

کیه که هرچی بهش بگی با لبخند نگات کنه

هرچی حرف بزنی خسته نشه گوش بده

رازاتو برملا نکنه آبروتو نبره به خاطر اشتباهات مسخرت نکنه و هر لحظه بخوایش و صداش کنی بی منت کنارت باشه و هر خطایی کنی ببخشه و ندیده بگیره

بهترین رفیقه اگه رفیق بخوای و رفاقت بلد باشی 

یا# رفیق من لا رفیق له

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

همه چیز درد و دل کردن نیست. گاهی یه صحبت ساده، یه احوالپرسی، یه خندیدن با هم، یا حتی در مورد روزمرگی حرف زدن می‌تونه حال آدم رو خوب کنه و حس زندگی به آدم بده. چیزای ساده ای که در حسرتشون هستم.