2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19734 بازدید | 3561 پست

گـر در طلبـت رنجـے مـا را برسـد شـایـد

چـون عشـق حـرم باشـد، سهـل اسـت بیـابـان ها

سعـدے#  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

آیییی اهل 

خونهههه 

کجایین😂😂

حوصلم سر رفت🙁

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه ❤️🦋🤗

آبجی جونم 

چه طوره😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
آبجی جونم  چه طوره😍

ای جان جان جانم تو جان جان جانی

بیرون ز جان جان چیست آنی و بیش از آنی

پی می‌برد به چیزی جانم ولی نه چیزی

تو آنی و نه آنی یا جانی و نه جانی

بس کز همه جهانت جستم به قدر طاقت

اکنون نگاه کردم تو خود همه جهانی

سلام نفس جان🌹😍❤️ به خوبیت نازنینم خوش آمدی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

رفتـہ بـودم لـب حـوض

تـا ببیـنم عکـس تنـهایـے خـود را در آب

آب در حـوض نبـود 

مـاهـیان مـے گفتـند

مـوسـم دلـگیـریسـت

تـو اگـر در تپـش بـاغ خـدارا دیـدی

همتـے کـن و بگـو 

مـاهیـان حوضشـان بـے آب اسـت 

بـاد میـرفـت بـہ سـر وقـت چنـار 

مـن بـہ سـر وقـت خـدا مـے رفتـم

💎💎💠

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

یادت باشه دلت که شکست سرت رو  بگیر بالا ...تلافی نکن.فریاد نزن..حواست باشه دل شکسته گوشاش تیزه ..مبادا دل و دست آدمی رو که روزی دلدارت بودرو زخمی کنی ...مبادا که فراموش کنی روز شادیش آرزوت بود ..صبور باش و ساکت ..بغضت رو پنهان کن ..رنجت رو پنهان تر ...

حرف های مادرم مدام توی ذهنم مرور میشد ...سیگار رو کنار لبم گزاشتم و پک محکمی بهش زدم ..اشک هام روی گونم سرازیر شد و خیره شدم به نقطه رو به روم ..لیلای من توی اون لباس چقدر خواستنی شدی..وارد باغ شد با حسرت رفتنش رو تماشا کردم ..کاش ..کاش ..سیگار رو روی زمین پرت کردم و با پام خاموشش کردم ..با حرص اشکام رو پس زدم ..و بغض سیب شده ی گلوم رو به زحمت فرو دادم ..

.دلتنگی لجباز ترین حس دنیاست ..هر چقدر براش توضیح بدی بیش تر پاشو روی فرش دلت میکوبه.گریه میکنه ..بهانه میگیره ..نق میزنه..خسته میشه و خوابش میبره ..امان از لحظه ای که بیدار بشه ..داغ دلش تازه تر میشه ..آخ بیچاره دلم 😔لیلای من ..همیشه دلتنگت هستم ..سرنوشت مارو از هم جدا کرد...ولی هیچ وقت فراموشت نمیکنم ..امیدوارم تو خوشبخت بشی ...اونوقت منم خیالم راحته ....

لیلای من مراقب خودت باش ....

😭😭😭😭

😁یکی دیگه نوشتم 

@nafasam1370  

@nazbanoo8300  

@benimai  

@هانا_92  

@دختربارونی66  

جو منو گرفته ..هی دارم مینویسم😂😂

تـو را مے خـواهـم و دانـم ڪہ هـرگـز

بـہ ڪام دل در آغـوشتــ نگیـرم

تـویے آن آسمـان صـافـ و روشـن

مـن ایـن ڪنـج قفـس مـرغے اسیـرم!!!

فـروغ‌فـرخزاد# 💎

یادت باشه دلت که شکست سرت رو  بگیر بالا ...تلافی نکن.فریاد نزن..حواست باشه دل شکسته گوشاش تیزه ...

قلم زیبایی داری عزیزم ادامه بده موفق باشی🌷🍃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
@اعتصامی     خب برام تو سایت تولد بگیرین🤔🤔🤔

خویشگه خاصگم کورده واره گم

اصیل و نجیب وفاداره گم

خویشگه خاصگم تو شیره ژنی

هم دایه ی کاوه و هم دایه ی منی

خویشگه خاصگم لکی یا لری

سنجاوی گوران جافی کلهری

خویشگه تو دایه ی نیشتمانمی

شیره ژنگه ی کوردستانمی

خاص خود بناسه و با اصالتی

هم خاون ایمان هم نجابتی

با آرایشی زلف و شانه بو

نه رنگ و روغن دس بیگانه بو

خو تو رژیده ی نازار،پروردگاری

نه محتاج رنگ نازار نه وه نگاری

جمالی خاصه خداداده بو

بی رنگ و ریا صاف و ساده بو

لباست بیلا فرم وطن بو

لایق وه خوشی وه زماوند(زماون) بو

هلپرکه ت بیلا گَریان گَریان بو

مردم وه سیران بالاد حیران بو

سته یقه دوزعازیز بالاپوشت بو

کالای بیگانه نازار فراموشت بو

وه کلاو زرین عازیز زرین مقامت

پنهان که عازیز زلفان خیاتی خانت

لچک شل بکه وه ریوش و ریشال

تا بوده پرچین نمای خط و خال

این شعر تقدیم به همه خواهران کرد زبانم ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قلم زیبایی داری عزیزم ادامه بده موفق باشی🌷🍃

ممنون گلم 🥰🌹

ان شاءالله

پیام منو دیدی؟🙄

بیخود ....شما هیجا نمیری😬😬😬😑😑😑😑

آخ من ک میدونم رفتی ی ماه دیگه بیای  اون ماهی ی بار میخوابه  چجوریااااس؟؟😳😨😁😂 ولی ع ...

اون عنتر ماهی یه بار نمیخوابه ولی گوشیش بجا بالشتت بغل میکنه😒 میدونه زرنگم گوشیش و برمیدارم 😭😂😂😂😂😂

الانم دم در مشغول حرفیدن با دو سه تا عنتر عین خودش میباشد ، شیطونه میگه زنگ بزنم تخم مرغ بیاد جلو چشاش رگمو بزنم ها😭 ولی گوشیش و خاموش کرده😐🙄😪😪😪😭

دوست دارم یه عالمه عشق مویی  تا بتونم میام فداتم من🤩🤩🤩 مهری دورت بگرده ۷۰۰ دور👻👻🔪🔪🔪😆😆😆

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙

چشم فروبسته اگر وا کنی

در تو بود هر چه تمنا کنی

عافیت از غیر نصیب تو نیست

غیر تو ای خسته طبیب تو نیست

از تو بود راحت بیمار تو

نیست به غیر از تو پرستار تو

همدم خود شو که حبیب خودی

چاره خود کن که طبیب خودی

غیر که غافل ز دل زار تست

بی خبر از مصلحت کار تست

بر حذر از مصلحت اندیش باش

مصلحت اندیش دل خویش باش