2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19734 بازدید | 3561 پست
پرسید فرق بین دوست و رفیق،!!❤  گفتم دوست فقط یک آشناست، یک همکار، یک همکلاسی، حتی یک همسایه گا ...

سلام فلفلی جان صبحت بخیر 😍😐نزن تو ذوقم مونده تا ظهر ♀‍🤦🏻😂

اے رفیق :
من زندگے را در عشق...
عشق را در قلب...
قلب را به خاطر اینڪه خانه توست
دوست دارم...
من اندوه را در اشڪ...
اشک را در چشم...
چشم را به خاطر دیدن تو
دوست دارم...
من عشق را در سڪوت...
سڪوت را در تنهایی...
تنهایے را بخاطر تپیدن قلبم...
و قلبم  را براے تو...
وتورا هم چون قلبم  دوست دارم.

💜 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره این خوبه 😂😂

😁😁😁😁😁😁😁

خدانگهدارررر😂👋

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

اگر این دنیا غریبه پرور است

تو آشنا بمان

تو پایِ خوبی هایت بمان

مردم حرف می زنند

حرف باد می شود

می وزد در هوا

و تو را دورتر می کند

از تمامِ کسانی که

"باور"

برایشان یک چهار حرفیِ ناآشناست

اگر کسی معنایِ عاشقانه هایت را نفهیمد

بر رویِ عشق خط نکش

عاشقانه هایت را محکم در آغوش بگیر

و بگذار برایِ داشتنش

آغوشت را بفهمند

دنیا ،خوب ،بد، زشت ، زیبا

فراوان دارد

تو خوب باش

تو زیبا بمان

و بگذار با دیدنت

هر رهگذرِ ناامیدی

لبخند بزند

رو به آسمان نگاه کند

و زیرِ لب بگوید :

هنوز هم

عشق

پیدا می شود ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

از این جا

تا جایی که تویی

قدم نمی رسد

دست دراز می کنم

چیزی می نویسم

دریایی

دلی

قابی

غمی

از بی نشان

تا نشانی که تویی

حرفم نمی رسد

در این جا و این دَم

رونقی نیست

عطشناک آنم

آن دَم نمی رسد...

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

زنـدگے تجـربـہ‌ے تلـخ فـراوان دارد

دو سـہ تـا ڪوچـہ و پـس ڪوچـہ

و اندازه‌ے یڪ عمـر بیـابـان دارد.

مـا چـہ ڪردیـم و چـہ خـواهیـم ڪـرد

در ایـن فـرصـت ڪم؟!...

سهـراب‌سپهـرے#  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

شده عشقت به کسی بیشتر از حد باشد
هرچه خوبی بکنی با دل تو بد باشد
تو به ایمان برسی اینکه کسی جز او نیست
او بر عکس تو به هرچیز مردد باشد
تو به هر در بزنی تا که به دست آوریش
و جوابش به تو یک عمر فقط رد باشد
بنشینی دو سه تا شعر بگویی که مگر
یکی از این همه شعری ،که بخواهد باشد
همه دلداده ترین فرد تو را بشناسند
او به دلسنگ ترین فرد زبانزد باشد
شده از نم نم باران دلت خیس شوی؟
دایما مشق تو آن مرد نیامد باشد؟
تو ندیدی که چه سخت است بیبینی عشقت
پیش چشمان تو با او که نباید؛باشد...
چه کنم با دل دیوانه که با این همه باز..
سعی دارد که به این عشق مقید باشد
...
بهتر این است که من هم بپذیرم آری

بپذیرم که محال است و باید باشد

فریبا عباسی

دنـگ دنـگ دنـگ

ساعـت گنـج زمـان در شـب عمــر

مے زنـد پے در پے زنـگ

زهـر ایـن فڪر ڪہ ایـن دم گـذراسـت

مے شـود نقـش بـہ دیـوار رگ هستـے مـن

لحظـہ هـا مے گـذرد

آنچـہ بگـذشـت نمے آیـد بـاز

قصـہ اے هسـت ڪہ هـرگـز دیگـر

نتـوانـد شـد آغـاز...!

💎💎💠♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
متشکرم از لطف شما 🌹🌹🌹🙏 میدونم باورش سخته ولی بخاطر درد های که زندگی به ادم تحمیل میکنه  م ...

خواهش میکنم.🌹

بله درسته منم دیدم اما باور نمیکنم که این ی قانون باشه شاید اتفاقات طبیعی زندگی اون آدمه و ما تصور میکنیم 

داره تاوان میده. اگه قانونم باشه خیلی دیر عملی میشه و

درسته شاید اون موقع ما نباشیم. در هر صورت بنظرمن 

بی  فایده ست چون هر دو طرف زخم میخورن و ... 

شرمنده زیاد حرف زدم امیدوارم که شما هیچوقت نیازی 

به این قانون نداشته باشین🌺🌺🌺

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

گفته بودی که شبی دل به کسی خواهی داد

گفته بودم که مـحال است به کسی دل بدهم

گفته بودی که خـیاݪ است به اسـارت نشدن

گفته بودم نگـذارم به سراغـم آید 

گفته بودی دست تو نیست ؛ دلت می لرزد

گفته بودم نگذارم ، خیالت راحـت 

تو بگـفتی که غـمم را روزی میفهمـی! 

من بگفتم که حـواسم به دل سنـگم هست

چشم به راه بودم که گـوے هیچ کس از سنگ نیست 

اما تو گفتی به راستی که دلت از سنگ است

راستی هرچه که گفتی به سراغم آمـد 

سالیانیست که دلتنـگ نگاهت هستم!

💠💎♣️💠💠

خواهش میکنم.🌹 بله درسته منم دیدم اما باور نمیکنم که این ی قانون باشه شاید اتفاقات طبیعی زندگی اون ...

فرمایش شما متینه و قابل احترام 👌👌

اختیار دارید ...بسیار ممنونم از شما و لطفتون ، با ارزوی موفقیت و بهترین ها برای شما در تمام مراحل ⚘🌹⚘🙏🙏

غـم ݢہ از راه رسیـد!

درِ ایـن خـانـہ بـر او بـاز نڪن!

تـا خـدا یـڪ رگ گـردن بـاقیسـت!

تـا خـدا مـانـده.....!

بـہ غـم وعـده ی ایـن خـانـہ نـده!!!

💠♣️💎💎♣️💠